Impeccable


Can someone tell me who's included In their masterplan,
And do they really care about the people
Who are living in this land?

Yeah maybe all their fancy words
Are a part of the facade
That they try so hard
To uphold at any cost

Give us something to believe in
We?re tired of you feeding us
 With your empty promises
 Stop this ridiculous charade
 Admit it you have failed
Everyone who used to have faith in you

image14

SKUMDUM<3

Soko, oh yés.

tja.

idag har varit slappardag. hade på mig pyjamasen i 22 timmar i sträck. GUTT!
installerade the orange box. yeah yeah. har kollat in team fortress lite, verkar klurigt. massa att veta för att bli riktigt bra. men portal. ojojoj riktigt koolt. älskar det. companion cube<3 ^^

sen harj ag gjort lite matte. allt för kina. det ska bli gutt. massa ds-spel. :D från 15:- harj ag hört. låter bra.

sen var det poker. skulle möta alla vid konsum. alla var sena. jag ställde mitt pokerset vid glassen och gick och plockade godis. vi betalde och gick ut. då kom polisen. civilt klädda. dom pratade lite snällt med oss. dom tyckte vi var duktiga som inte knarkade och slogs.
 efter 30 sekunders samtal small det och så skrek folk. nu har vi något at göar sade dom och begav sig.
vi åkte hem. väl framme och spelklara, uptäckte vi att pokersetet inte infann sig. riktigt surt. thang som är min hjälte cyklade till konsum och hämtade det :)
han ringde. någon hade försökt att sno det, men kassörskan hade tagit det. och öppnat det. upp och ner. mihihihihiihihihihihiihih thang fick plocka upp allt. made my day. han kom tilsslut och vi spelade en riktigt djärv pokerrunda. jag vann inte. superise suprise. men det var kul ändå.

nu ska jag spela portal. imrgon blir det spelkväll hos kajsa, ska bli himla trevligt. antons wii och förhoppnigsvis ds-lan. hoppas även på att få slåss lite grann. godnatt.

okej, första bloggen utan låttext typ. mit huvud är tomt.

If you want to be hero, then just follow me....

tjaaaa! :D

läget är toppentoppen toppen! klar med allt plugg, (yes), supernajs. verkligen. lovet är så välbehövligt så att det värker i mina ben. värken beror nog på lasergame igår. sån jävla träningsvärk! gick som en nyfödd giraff i skolan idag. hade tur som inte föll ihop.

det har inte hänt så mycket. jag kallade gustav för kostakiiii. efter 7 gånger blev han sur och slog mig i magen. jag tappade andan :(
jag sa  att det var lugnt och såg kool ut en liten stund. sen var det dags för hämnd. siktade faktistk på magen. lovar. men han garderade sig. så slaget hamnade i magen. ganska långt ner i magen. det gör väldigt ont när man blir slagen så långt ner i magen. har fortfarade lite dåligt samvete.... men det var ju värt det, helt klart. han stod där och frustade en stund. tomatfärgad blev han. nu har jag ännu sämre samvete. fortfarade värt det. men kvitt var vi tydligen inte, han sa något om rakhyvel och ögonbryn. läääskigt. sen kollade vi på världens sämsta film. hejdå! :D

jag älskar tjuvlyssnat.se
och folk med humor.

En julklapp med klös
Katedralskolan, Uppsala
 Kille 1 ~17: Jag har tagit hand om två kattungar. Ska ge dem till farsans fru i julklapp, hon älskar katter.
Kille 2 ~17: Hon som är så sjukt religiös? Men hatar inte du henne?
Kille 1: Jo.
Kille 2: So?
Kille 1: Katterna heter Satan och Helvete och är inte veterinärbesiktigade.

mihihihihihihi, jag får "onda" idéer.

Spellista

hej. har pluggat hela kvällen. det börjar gå bättre :) egentligen skulla jag väl kunna slänga ihop något ganska fort. är nog lite för lat för det.... en sida tar ungefär 3,5 timmar nu.

lyssnar på john lennon. vilken kille. han borde vara vid liv, det hade hjälpt.

The dream is over,
What can I say?
 The dream is over
 Yesterday I was the dreamweaver,
 But now I'm reborn.
I was the walrus,
 But now I'm John.
 And so dear friends,
You just have to carry on T
he dream is over.

I don't believe in magic
 I don't believe in I-Ching
 I don't believe in Bible
I don't believe in Tarot
I don't believe in Hitler
I don't believe in Jesus
I don't believe in Kennedy
I don't believe in Buddha
I don't believe in Mantra
 I don't believe in Gita
I don't believe in Yoga
I don't believe in Kings
I don't believe in Elvis
I don't believe in Zimmerman
 I don't believe in Beatles
I just believe in me
Yoko and me
And that's reality.


för jävla bra för att jag ens ska kunna relatera till det.....



måset kolla om det funkar. lyssna isf. gärna på alla låtarna. dom är bra. punkt efter varje mening. är skiten. nu ska jag plugga. adjö.



Bortom Apornas Planet

 tjena mittbena.

dagen har varit trevlig. vaknade på ett ytterst trevligt sätt. ett tag.. sen frukost. mumms. helt klart min favortimåltid! :D
sen blev det plugg. typ. eller... jo det blev faktistk lite matte. hatar det. känns som att jag inte har mer att plugga på. men jag kan ändå inget. sheisse.

sen var uffe och mamma überambitiösa så vi tog en grill och gick ner till bryggan och käkade korv. jäklans trevligt. helt stilla, värsta vackert. och typ 5 minusgrader. det var faktiskt ganska mysigt ^^
mamma hade bakat saffransbröd. som smakade skit. det var hon som sa det, hon vill inte låta oss smaka ens. klantigt morsan. mihihihi
så vi tog limpan och dängde den i vattnet. blev ett riktigt mäktigt plask. 3 minuter och 2 korvar senare var det smockade av bajsnödiga fåglar. vi gick hem.

maxo hc jag begav oss till stan för att inhandla julklapps. det gick väl hyffsat :D rylanders öppetider suger tjockis-get.
annars fick jag tag på massa fina pryttlar. sen blev det släktträff hos neta. i hör och häpna halltorp. aktivt ställe det där.
jag fick en kopp glögg. jag hatar glögg. jag drach halva ändå. sen var det vanlig släktramsan, blablabla. ganska segt, men uffe var rolig så jag klarade mig. hejdå
image13

Nånstans där borta dansar alla dom tror
Att livet aldrig nånsin kommer att ta slut
Och alla rytmer som förför den stora massan
Dom är skapade för att vi ska står ut

Att aldrig någonsin leva är att aldrig dö.

Fuck Söderportscaféet

tänkte ju gå på The ballygatters på söderport. 18 år. sheisse. hatar sån skit.
dagen har varit helt okej.

stan efter skolan med anton kajsa och albin. pizzatävling, jag och albin åt 10 slices var. men sen la jag mig opch utnämde albin segrare. anton och kajsa var då ute ut leken för länge sedan. sen hände det massa. vi kissade. jag klev i antons pöl. han fick igen.
det känns som att hämd är min grej.
ikväll blir det nog piekr iställer med göbbarna, och det ska bli supertrevligt :D

föresten så är queen koola. freddy mercury, ojojojoj.
image12
 
Slående likt borat, inte sant?

I ain't the sharpest tool in the shed

tjaaa.

läger är bra. käkade en apelsin nyss. sånt är nog bra för mig. jag ser den som kompensation för att jag missade idrotten.

skönt med sovmorgon imorse, sova är verkligen grejen. Brukar ju inte alls vara uppe sent, men igår blev det lite senare... Jag gillar verkligen att cykla. ialla fall ibland. När det är natt, sjukt kallt, torrt på vägen och inte en kotte inom synhåll. Att kunna cykla mitt i vägen hela vägen hem, bara slappa. samtidigt lyssna på All Star, som förövrigt är en sjukt bra låt. finns ingen som inte gillar den låten. faktiskt. värsta feel-good.  gitarren är supercool, plink, plonkplonk, plink, plonk   plonk. sen somnade jag fort. max hade bestämtm sig för att sova i soffan. vet inte varför.
 
på lunchrasten hade jag och zenkert bestämmmt oss för att skippa maten och spela guitar-hero3 på onoff istället. xboxen var upptagen... vi blev skitsura. så vi stack och tröståt på mcdonalds. fett i mina tankar.
föresten så orkar jag inte med eva. hon gör väl inget särskilt just nu. kass attityd och blåst skalle bara. jaja, hennes förlust.
min ring gör ont :(
tror jag fick apelsingegga på den. det svider och har sig... snart ska jag på luciatåg! på tildes dagis. 2-4 åringar. hälften vrålar lucia, och andra hälften gråter. hoppas på goda lussebullar. kalmar kommun brukar kunna det där med att köpa in goda bullar. och saft. saft är bäst. enda drycken som funakr till allt! liksom, kaffe funakr inte till lunch, så därför är den borta, läsk funkar inte til frukost, hmmm. det är väl saft, vatten och mjölk som alltid funkar. veti nte var jag vill komma... aja, saft härskar.

och så ska jag önska mig en snowskate. nån nytta får man väl leta reda på i den vita äckelsörjan.

image11


Fed you the rules and I hit the ground running.
Didn't make sense not to live for fun
Your brain gets smart but your head gets dumb

hihi, hon liknar ju Shrek-kvinnan!

tja,

kollar idol. ganska intressant faktiskt. innan käkade jag en pizza och en pommes. fy fan. mätt som en boll.
men angående idol-grejen. amanda borde vinna. eller... som idol-vinnare funkar marie bättre. liksom Sverige behöver ännu en blond carola-kopia. man får ju inte nog! hoppas ändå på Amanda, hon verkar ju vilja vinna. men jag tycekr ändå att det vore bättre om hon förlorade. för hennes skull. liksom hennes band verkade koola. dom verkar ha kul.



ojojoj, kollade vinnarlåten. funderade lite. Amanda är jefligt bra. mihihihihi, man blir lite fnittrig när man hör henne. det är det som är grejen. skönt stajl. + att hon är jävligt snygg. men det är en annan femma. hon den andra har liksom ingen känsla. acording to me. hon har säkert massa känslor och är supersnäll. men som artist är hon ganska värdelös i mina ögon. förlåt.

har funderat ett tag på att blogga om något väsentligt och att få någon slags struktur på det jag skriver. men äsch.
mamma gillade itne heller hon marie. hon liknade visst shrekkvinnan. håller med. höhö.
för det är ju så det är, Momma knows best.

An Elf and his Zippo

nämen tjeena.

jag hade sovmorgon imorse och det var hur jävla gutt som helst. slappa på morgonen, det är min favoritsysselsättning. typ...
käkade en stadig frukost och begav mig mot plugget. cyklade idag, hurtig som jag är. bussen kom precis vid hållplatsen. då kände jag mig ganska dum.... men jag fortsatte trampa. skulle lämna två Thrasher på biblan, höll på att släppa ner svenskaboken i lådan. nära ögat. Millencolin räddar mina cykelresor. fyfaskien vad bra dom är.
plugget var medelmåtta som vanligt. hyffsat käk. :D skulle haft gympa men jag orkade verkligen inte. volleyboll liksom. uschusch. så jagh sjukanmälde mig. bara 1 gång liksom. och föresten så jämnar det ut sig ,för att jag när jag cyklade hem märkte jag att det var bitvis torrt. så det blev SKATE!!!! riktigtriktigt najs. har inte skatat på typ... 4 veckor. knäppt.
jag var helt stel. men när första kickflippen satt, ojojojojoj, triumf!

nu sitter jag och laggar som vanligt. drömmer. hultsfred....... fyfan va najs det ska bli. är så grymmt peppad.! (lägg märke till att det saknas ett e.)
tänker lite. moshpiten som skulle uppstå till refrängen på an elf and his zippo. så jävla perfekt. jag hade köttat som fan. allt eller inget liksom!
hoppas mamma kommer snart. och att det blir god mat. mcdonald's skulle rädda min själ just nu. det blri väl potaismos eller nåt....

nu ska jag spela DS.


So maybe one day I'll be happy?!
 But until then I have to realize
That the grass is not always greener
 It's only up to me to recognize
That the grass is not always greener on the other side.

Väl Mött! som en scout eller ordförande för hyresgästföreningen skulle ha sagt.

Min mamma sa ju alltid att jag var söt och rar...

hellohello.

läget är bra. totalt som vanligt. trött som fan, lyssnar på millencolin och skriver om min dag, varför vet jag inte...
men en sak vet jag. MILLENCOLIN ÄR BÄST!. ber om ursäkt för allt annat jag har sagt, det här är sanningen. inbillar mgi at dom kommer till hultsfred 08. det gör dom antagligen inte. jga tror det fortfarande på något vis.... hoppashoppashoppas. :D

vanlig dag. blev tvungen att muta håkan och sonja för att få sällskap till maxi. en munk var skulle som ha. as säger jag bara. sen mera och mera seg. film på tyskan. det är ju helt okej. polarexpressen. fan den var ju häftig!!! värsta bra action. yep. första gången idag på 5 veckor som vi inte får stryk av bibliotekshäxan när vi spelar achtung. hon ar så exalterad av brevbäraren som kom "Jag vill ha ett långt paket"! weirdo.

kom hem och passade tilde lite. fick btw 500 spänn för att jag vktade tilde i helgen. riktigt najs. dom ska sparas. förhoppningsvis.
tror tilde gillar millencolin. hon börjar cpa sig när hon hör det. värsta moshqueen. hon kommer bli något stort.
nu ska jag öppna min julkalender. "En riktigt jul" är föresten också helt OK.  hejdå.

I always knew you were a keeper
Maybe not exactly from day one
Guess I never wanted it to be overdone
 And even though you are a sleeper
 Well, to me that's never been a crime
And afterall,  you woke up in time

image10

Duckpond

"Sluta Whina jävla bimbo!" SMACK!

har allvarligt talat märken på armen, många små blåmärken, som prickar. uschusch. elakt folk jag hänger med alltså.
hänge ju på anton, albin och emo-kajsa till stan igår. vi skulel fika, men vi gjrode allt annat istället. anton spelade distad bas. vet inte om jag gilalr det. njääeeeeee. tillslut blev det ica-fika i alla fall. en pucko och 2 skumbollar. höll på att spy när jag fick in en hel i munnen. vi kastade 2 stycekn skumbollar från bron. helt sjukt vilka ligister vi är. sen skulla anton och kajsa åka till skogen, men anton kan inte klockan så dom stannade 3600 sekunder till. det blev mcdonalds. det var sjukt kul. :D sen bar det tydligen av till biblan för att jag skulle få stryk. elakt som fan. vad är värst, papperskulor eller snärtiga fingrar? menar det.... men jag e int bitter. hämnden kommer. i sinom tid.

idag är jag barnvakt. ganska segt, skönt nu när hon sover. ikbväll blir det pizza och vara tjock. längtar som fasiken. sparta har bäst pizza. alla vet det. utom dom som inte har käkat där....

är sjuuuuukligt peppad på hultsfred 08. helt klart att man måse dit. om jag inte minns fel så har jag och kajsa en pakt nu. spara pengar. sen fråga om vi får åka. och om vi inte får åka så rymmer man ju ändå. jag kommer nog int våga komma hem igen... men det är morgondagens problem. :D

nu ska jag sega. hejdå tjockisar.

image9 oh, ja det är mig på bilden. kajsa gjrode den. himla bra måse jag säga! min första blev sämre. men den andra, ojoj, där snackar vi likhet!

RSS 2.0