Snälla skicka ett vykort för jag undrar så...

hola!

Tänkte skriva lååång blogg, men klockan är ju för bövelen typ 9 och jag ska upp vid 5. igen. Jobba är inte skiten. men man får pengar. det är smaskigt. Alltså jobbat hela dagen, det är hårt. fast idag slapp vi rensa ogräs heela dagen. Fixade några koola vattenspridare och chillade. Assoft. Efter jobbet stack jag och kajsa till MAxi och köpte glass. Eller jag köpte glass. Vi bettade på fotbollen.... Jag hatar fotboll. 4-reel.

ben & jerry's blev det. 100:- på glass. Dyrt men så värt det. Vi höll på att spy. Så jävla nära. MEn tyvärr. Jag mådde sjuukt. illa. 438 gram glass är *burp* en jävla massa glass. 20% fett i burken också. GOTT.

NU jävlar ska jag sova. godnatt.

Gay dag peter bajsa. rim är skiten.

Räknar mig lugn

ta denna blogg som ett mått på hur patetisk jag är.

näääääääääääääää, nu blev det för jävla trist. Jag tycker väl att det är ganska skönt att skriva av mig lite. trots dom få läsare jag har. Känns ändå fel att säga "åh, jag skriver bara för min egen skull". Då skulle jag ju inte lägga upp det på den vida webben. Någon form av bekräftelse är väl alltid skön, jag är inte fullbordad jag heller.

Alltså kommer jag fortsätta. Bered er inte på att detta är någon slags nystart, som att jag skulle börja skriva om viktiga saker som politik, djurens rätt eller religion. Komemr nog bara skriva om hur mycket jag åker buss och hur jävla god veg-mat jag käkar hela tiden. Take it or leave it. Det blir nog även en hel del hissning och dissning av film och framför allt musik. Hissning och dissning, var det inte en viss feministhora som skulle köra med det varje dag?

Som ni förstår är bloggen även väldigt riktad.

- Sadistisk Mansgris

Lås in dina ögon de är för stora för sitt eget bästa
Lås in din mun tills den slutat vara så mycket läppar
Lås in dina smilgropar de är bara för mycket
Lås in ditt skratt och ditt leende och bara släng bort nyckeln navid är ju så bra.

Vilken värld lever du i?

Morsan är rolig ibland.
Låg och tänkte lite på mitt liv imorse runt halv 11. Fortfarande ganska trött, Tilde väckte mig vid 5 och halv 8 för att läsa Alfons Åberg. Inte så pepp just då. Men vid halv 11 började hjärnan komm igång och jag funderade lite. På mitt liv, och på veganism. Kom inte fram till något vettigt förräns jag insåg hur mycket jag täntke på datorn och internet. Dags för  Detox. Nu blir det ingen blogg på ett tag. Hoppas jag. HEJ!

jobb

hej.
inhyugbnvgffhjbjmvgtrvmgtr
jag är cp

fast nu är det kajsa som skriver. kajsa är inte cp. kajsa sitter och dricker kaffe på plantskolan i terkanten. tangentbordet är cp. det ni. (kajsa skriver om sig själv i 3:e person (cp))

göteborg imorgon!!!!! gått upp klockan halv 5 ter dagar i rad å imorn blire typ 4. heeeeeeeeheeeeeeheeee tyck synd om mig ( kajsa, inte philip.... han kan man inte tycka synd om hehehe)

vi har spelat in ninjafilm! askool. fast jag är mest ninja som käkar en säl, philip hoppar bara från konstiga grejjer, inte så mkt ninja!!!!!!!! han försöker göra nånting men jag fortsätter skriva så det går inte... hehEHEHHEHEheheheheh oj nu tryckte han på caps. knepp.
han ska få stryk sen. ssssscch


jag hörde det där.

nääääää inte egentligen.
klockan är tjugo över. vi skA snart bÖRJA JOBBA ÅnnnnGestJYRHHHTHYGUYIHIUIPOJILIHKIktuktujuyoui j
uj
fy
h


ptrecis




Dåliga filmer

ett återkommande fenomen. Glodde I am Legend med kajsabajsa nyss. Inge bra... tuff början, hunden var fin, sen gick det utför. Kass på alal möjliga vis. Tyvärr. Skulle ju egentligen glo The Shawshank Redemption ( nyckeln till frihet) men jag som lånade max dvd glödme fjärren. Damn, kom inte åt filmen med endast play. Så det fick bli den filmen som hade enklast meny. Det var trevligt ändå. filmen var liiiite läskig. Ganska koolt.

Imorgon är det jobb, ska gå upp vid 5 (!) cp, jag vet. men pengar är min vän. ofc.

Ska föresten inte klippa mig. mer. någonsin. hej.

Killercrush

Ojoj, tiden går och på torsdag är det friggin'  West Coast Riot!!! det ni. helt insane. Tror jag har påpekat det ett antal gånger nu... Det tål att höras. Just nu sitterj ag och lyssnar på mina standardhjältar. oh herrejävlar. Millencolin är så bra. Jag får snetändning. Har redan sett dom 2 gånger o´men jag får bannemig inte nog! Sen spelar dom i malmö i augusti... jag är fan på. typ. Nikola sjunger så braaaaaaaa, och Mädz. Guitar-god. Jag har alltid hatat Windows media player. Använder den nu. Ganska bra faktiskt . Har ju suttit i itunes hela tiden, men jag tror jag är mogen nog att byta media player. just det.  man har bara översikt. Jag märker också att ALLA millencolins album är sjukt bra. RIKTIGT JÄVLA BRA. Särskilt Life on a Plate. Sen är alla adnra också skitbra. Helt galet.  Blev jävligt glad när jag fick reda på att Nikola, matthias, Larzon och Erik är vegetarianer. Kanske inte helt otippat, men ändå lite smått revolutinerande och definivit peppande. Kött smakar bra. Inte lika bra som jag brukade tycka, man har liksom blivit lite van. Och när jagh tänker efter är det inget jag sakanr särskilt mycket. Kyckling, då är coops quornbiffaer typ godare. Seriöst. Dom var verklgien skitgoda. Sen vanligt kött... äh, big deal. Och hamburgare är same shit i soyaform. Likaså köttbullar och köttfärsås får smisk soya-färs. Aubegine funakr också asbra som kött-ersättare. Gillar hela idéen. Nöjd.

jag är grymmt förvirrad. Har bar koll, idag är de 21 juni, klockan är kväll. Sommarlov liksom. Men hur saker och situationer fungerar är fortfarande ett stort mysterium. Låg sömnlös en hel jävla natt förra veckan på grund av en konstig dröm. En hemsk dröm. Som antagligen är väldigt sann. Så jävla konstigt.  Började då fundera kring problemet. Och kom på att jag på något vis får fram svar. jag trodde självkalrt att jag fick fram rätt svar eftersom det var det enda jag hade att gå på. Men det kändes rimligt. Klart slut liksom. Kort därefter såg jag helheten och tappade återigen tråden. totalt. Ska nog sluta bry mig, allt löser sig på något vis. 

fyhelvete vad flummigt.

Suffer

holaa. just nu sitterj ag här vid datorn igen, suprise suprise. Käkade just asgod äppelpaj som uffe har bakat. Han är duktig. Kom hem för en timme sedan, stack till ytan och skatade, morsan skjutsade - happy-philip. Var beredd på en asblöt yta och massa ledsna ungar men det var fint! Blev superförvånad, särskilt eftersom det regnade när vi åkte dit. Vädret är lurigt dessa dagar. Skaten var hursomhelst übertrevlig, anton och kajsen var slowpokes och pallade inte. Det är okej.  Alla tävlade utom jag, var absolut inte pepp. Och jag gillar inte tävlingar. Eller jo det gör jag. Hmmmmm. Gillar nog inte att tävla om saker som är viktiga, typ skate. Mat är viktigt, men inte på samma vis. Alla var iaf grymmt bra. Är förvånad och superglad, kalmar-kids kan också. Bra skate är inte bara nåt man ser på film.... Det är trevligt! Det var någon snubbe från LEssebo som vann, väl värt det, han gjorde även 21 kickflips i rad.
Alla stack efter tävlingen men jag stannade kvar ett tag till. Det var helt underbart. Jag fattar inte hur jag har klarat mig hela våren utan brädan. Kärlek på riktigt. Har börja lära mig Heelflip, och mina vanliga flips sitter ganska bra nu, även i hög fart. Det är najs. bs 50-50 är fortfarande myt för mig. Blä. Stack till centralen och köpte vatten, törst 4 sho. Väntade en halvtimem på bussen och mös i solen. mysigt som fan.På bussen satt några av längst bak och spelade typ trance på telefonen ASHÖGT. Blev skitledsen, och arg. Men mest ledsen. Ångrar nu att jag inte körde ner telefonen i halsen på äcklet. ( han var fett äcklig och 3 gånger min size.) Kanske tur ändå...

IGÅRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR var det midsommarafton. Jag var ute i skogen men anton och kajsa och hennes asroliga släkt. Vi käkade 3 gånger och det var ASGOTT, Ronjas tårta var helt underbar, på riktigt, typ godaste tårtan jag käkat! Funderar på att baka imorgon...
Vi dansade med massa konstigt folk. Jag snackade skit om en liten killes hår (ful liten tofs där bak fast för övrigt kort hår) och undrade hur fan man kan vilja ha håret så och hur föräldrar kan låte sina barn se ut så. Föräldrarna visade sig vara dom som satt strax brevid. Lite pinsamt. vi gick. Hela kvällen satt vi på verandan och snakkade och käkade nötter, Det var jäävligt mysigt. Sen vid 3 gick vi och la oss. Har aldrig sovit så gott. Det var helt underbart. Bara la mig ner, var nöjd, och somnade. Najs. Imorse tog jag bussen hem och chauffören snackade mjukt så att jag blev nöjd.

Åt förresten asgod mat som uffe fixat, Coop's quornbiffar är dögoa'.


Suffer är ett bra album, Bad Religon har också mjuknat upp udner åren men innan 90-taler hade dom ett riktigt bra sound. over and out. typ.

Töja näsan

gör myyyyyycket ondare än vad jag hade tänkt mig. Inte så konstigt kanske, en örsnibb är mjuk. Septum är ganska spännt redan och av ganska senigt kött. Pain, i haz it 2. Skulle ju pierca läppen idag, Nikila var stängt. Jag funderade en stund sen.
"Jo, du vet det där pierceriet vi har talet om så länge det, det tror jag vi tar och skiter i." Precis. Ska fixa en bastantare tjurring, sen får det räcka med bodymods. Över sommaren iaf.  Nu svider det igen, GAH jag hataer att töja, Eller inte... Ska nog göra örat till 12mm... eller 14. Fan, jag kommer bli sånt där freak med töjda indpiercingar så att jag aldrig mer kan käka soppa offentligt. ska tänka över det där...
 
Imorgn bär det av till kajsa, midsommarfirande med hennes släkt. Ska faktiskt bli jäävligt trevligt, jag är för lat/snål för att vara ute och röja. Näsan gör fett ont.

bloggen tog 1 timme, jag har kollat White ninja. bra.
hejdå

Hard candy

är en dålig film. Word bro'

Är det politikst korrekt att få känna såhär?

Hej, nu är jag hemma. Ska ALDRIG plocka jorbgubbar igen. skojar inte. Värsta skiten  jag har gjort. VI kom dit och det var svinkallt!!! en polack snackade halvbra svenska och vi fattade inte så mycket. Vi började vika kartonger som vi blivit tillsgda och sen skulle vi plocka.

Klockan var typ halv 6 och det var svinkallt och asblött överallt. Började plocka... Alla var assnabba utom jag! Kajsa fick ihop 45 liter medans jag fick ihop 30. på 4 timmar that is. Efter 2 timmar höll jag på att dra. Helt seriöst. SKit i pengarna ingenting är värt detta, nu släpper jag skiten och GÅR hem. MEn det gjorde jag inte. Jag jobbade vidare. Fingrarna värkte av kylan, den kalla daggen och brännnäslorna som tydligen fanns bland jordgubbarna. Ryggen och knäna tog så mycketi.. stryk att det är löjligt. Började fan nästan grina, det var verkligen hemskt. hemskt. en snubbe stack, "det är fan inte värt det med den här skitlönen" sa han ch lämnade det han hade plockat. Tuff kille, blev lite inspirerad... mEN jag tänkte inte lämna kaisabaisa i sticket. Jag tröttnade lite. TOg en av mina liter och käkade/kastade på henne. behövde något upmuntrande. Det hjälpte faktiskt. Vi gjorde inget mer sen. orkade inte. En kille kom och berätade att vi tydligen inte skulle plock jordgubbar utna bara vika kartonger. jgkdsfvjnvfhnvdhjgcjkdhjfndjfhvnddcjf. Polska tanten hade lurat oss! damn.

Uffeuffeuffe( inte min uffe) kom och berättade at vi skulle fixa och trixa med blommor istället. CEPE. Det var astrist, och vi var dåliga. Efter att vi hade gjort 10 buntar värt 70:- berättade dom att dom skulle vara 52 cm. Bra att ni säger det nu liksom... Blev allmänt opepp och svor en stund. Sen skrattade vi. oCh kastade pinnar. och gjorde multi-tools. Jag gjorde en båt/spjut/leksaksgubbe. Kajsa gjorde en flöjt som inte lät. Smooooooth.

Sen drog vi hem. Kajsa tog en buss som inte kom och jag höll på att bli ifrånåkt eftersom jag var så snel hest och väntade på bussen med'na.
Cyklade hem och det regnade.
Boris & the JELTSINS är fett bra.
kommer till rassle, kolla in deras myspace. SOm anton sa: "Lite som Håkan Hellström. Fast bra." Han har en kraftfull poäng.
På tal om sommarjobb, Dina börjar drömjobbet idag hos Sin farsas pizzabutik, bella. Det verkar najs. Ska nog upp och slänga i min en veggie-pizza. Den är asgod jag jag är värt det. Inbillar jag mig. Jag ska äta pizza iaf. pöss

Slavar, vi är bannemig slavar.

Snuskgubbar

here i come!!! Fick jobbet imorse. Så imorgon blir det till att gå upp tidigt (runt 4) och förbereda sig på slit. slit.slit.slit. kajsa är med ås man har ju bra, våldsamt sällskap i alla fall.

Idag har vi varit på öland och skaaaatat. Först drog vi till stan där anton köpte fräscha dojjor och jag höll på att glömma morsans födelsedagspresent under sofforna på stadium. Anton har kollen. Sen åkte vi buss hur länge som helst och skatade i parken. Den är thrashad men fortfarnde en helt OK park. Gillar den. Anton har stil på bräda. Seriöst. :) kajsa är lite feg....kvinnor.... :O 

Glodde jackass ett tag, dom första avsnitten. SÅ JÄVLA BRA!!! tröttnar aldrig. Uffe lagade goood mat och sen stack kajsa och anton hem. JAg ska nog sova hyffsat tidigt. MEn först ska jag glo family guy för det har jag tankat :)

jag ska plocka jordgubbar i läckeby... vet itne om det framgick tydligt nog. puss

Sicko

JAG BLIR AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGG.

Usa är ett skitland med korkade politiker och en majoritet av profitgalna högeridioter. Man blir ju mörkrädd! En snubbe som kapade av två fingar fick välja mellan att su dit långfingret för 400 000 eller ringfingret för 80 000. Vettigt, right?
Kommunismen var väl heller ingen höjdare men det är ju sjukt vilket socialisthat som faktistk finns bland amerikaner. Dom jämför med Storbrittanien och kanada som har statlig sjukvård och säger att läkarna är dittvingade, dom får inte jobba hur mycket dom vill om året, endast ett antal operationer får göras varje år och väntetiderna är på flera månader. B-b-b-b-bullshit. Det är ju faktistk inte så det är. JAg blir så trött...

Det var någon snubbe som sa något vettigt, när Michael Moore frågade om när Storbrittanien fick sitt sjukvårdssystem och har svarade att det var ungefär samtidigt som demokratin kom. Innan styrde de rika över fattighjonerna.
Makten togs från torgen till polisstationen och från plånboken till röstsedeln.
Sverige har ju fortfarande statlig sjukvård men om moderaterna fortsätter i samma banor tror jag bannemig att jag flyr landet.

Nu blev det allvarligt. Hoppas det gick att urskilja något vettigt, fingrarna liksom bara malde på. Men jag är glad, Imorgon blir det skate med kajsa och anton på öland. (Y)


En mamma åkte med sin 3-åriga dotter till sjukhuset eftersom hon hade 40 graders feber. Tyvärr så var hon helförsökrad på ett företag som inte sammarbetade med det sjukhuset hon åkte till. Efter att hon tvingatss åka till ett annat sjukhsu med sin dotter fick dottern en hjärtattack och dog efter en halvtimmes återupplivningsförsök.
God Bless America, one nation of freedom.
B-b-b-b-b.....

Bra. brabrabrabrabra dokumentär. Inte många filmer som får mig att grina men fuck.  jag är inte alltför skarp men fattar också vad som är problemet. Det är för jävla galet...

Smala Sussie

var asbra! :D

I want a Sunday kind of love



glo. Även om ni inte skatar. Låt det inspirera er till någon annan konst eller lyssna bara på Etta James's ljuva stämma.
Skateskateskate. Ska skata mer. En kärlek som aldrig sviker förtjänar mer än att ligga under sängen 90% av tiden. var ju pepp på old-schoolbräda men jag tänkte efter lite och såg det som överflödigt. Blir nog en labret istället. Morsna kommer flippa men j ag orkar inte bry mig om det. Det blir fint.

Idag har jag gjort nada och det var underbart. Kom upp ur sängen efter 12 och slappade tills 3. Då kollade jag film 2 timmar, fett ansträngande. max kom hem och vi skatade lite vid nova. Han hade longobarden, skulle lära sig slida, skrapar upp hela knät. Det var liksom blött av kött på marken. Fett.

Lagade mat!!! asgött, aubegine-gratäng. gjorde klyftpotatis till och AIOLI. Sååå perfekt
mamma gillade det också. ^^

denna blogg tog typ 45 mintuer. skarpt.

Take that Van Halen-shirt off before the band breaks up.



jag tycker om filmen. Väldigt mycket. Det var längesedan jag såg den, jag var nog runt 9. Nu inser jag hur jävla mycket filmen har betytt, grejer som jag känner igen i min vardag som jag inte vet vart jag har fått dom ifrån. En smärre revolution.  Bara titta på den :)

...

Sadism, att uppleva njutning av att tillfoga någon annan människa smärta.


damn.

El fuck you.

hola. Avslutningen var konstig. Vi kom dit och snackade lite goja, sen kom vi på att vi inte köpt blomma till mari!!!! och hon är ju typ bästa läraren vi har haft och fett bra lots så det förtjänade hon juh.  Sen skulle alla barnen skjuta fotboll och sen fick vi pannkakor och sen var det slut. Helknäppt. Halva klassen chillade i matsalen och hade det gött. 

Bjöd in mig själv till gustav därj ag slappade i typ 5 timmar och hade det allmänt bra. Vi snakcade massao chhans syrra var hemma från glasgow. tuff. Fikade massa!!! oh herrejävlar vad gott. Gifflar och kakor. ^^ kajsabajsa hälsar.

min dag är tråkig. ******

jodå, JAG upptäckte att hultsfred sänder splenignarna live på sajten och  dom ligger kvar där! värsta najs. Trodde inte peter skulle dyka upp, verkligen INTE. men det var ju tur att han gjorde det! <------- värdelös mening.

opepp på blogg, kolla styckeindelningarna bara. Och sånt tänker jag på.. sommmarlvo ffs. nu lägger jag in en linje för att va rebell.

det känns bra.  Jag lyssnar på ebba. bra skit. Särskilt Schweden Schweden och flyktsoda.

Jagh har sköna kläder på mig, nu tänkerj ag fanimej inet blogga mer. hEJ

The irrationality of rationality

Frank, the new CEO had to answer to the board.
 The board was getting anxious, and the shareholders were
on a bed, legs in air, ass-cheeks open wide
 They were about to get fucked like it was their first time.
 When one makes 20 million, ten thousand people lose.
What keeps that one from swallowing a shotgun?

NoFx äro brao.


jag hoppas på att fårskabb inte finns.

Philip elskar hestar.

tjaaaaaaaaa.

blev som sagt sjukt glad att luaks och alla kom inatt. Galet. Imorse vaknade jag vid 6, då sjöng mamma max och anton och tilde försökte. Fick lite smågrejor och var supertrött. det var najs. Den skulle dom till jobbet och jag fick sova igen. 3 pers ringde imorse och sa grattis. Kommeri nte ihåg vilka.... tror uffe ringde och utgav sig för att vara britta. Jag somnade efter 22 sekunder.

jag och anton gick upp sen och åt en bastant frulle. Kajsas buss skulle komma vid 11.30 trodde jag så vi tänkta vara ute i god tid och hämta antons longboard. Då kommer kajsa gåendes, förvirringen var total. Hennes buss kom visst in HALV 11. klantigt av mig. Det gick iaf bra! JGA FICK PRESENT!!!!! ASGLAD! eller den kommer snart. 4 veckor... men ändå! WIE.

Hon hade också bakat tårta, fett snelt. Inte fettsnålt. Vio delade den i 3 delar och vräkte i oss en var. Fuckat mycket, men herrejävlar vad god. Mådde illa som fan och jag blev liet slagen i magen. hmpf. Teddie tog stundenten och vi glodde. Hon sa att hon inte alls var full men jag har mina tvivel. Det nar najs iaf. Vi chillade vid maxi en stund och sen fickj ag skjuts hem av kajsas morsa.

Snart kommer släkten och då får man pengar och så måste man se glad ut och få kommentarer om sin ansiktsbehåring och helst inte nämna att man inte käkar kött längre. det blir nog bra.









mamma tyckte att pedoPHILIP bådade illa. tihi




:D:D:D:D:D:D det har varit en bra och skön födelsedag.

tack.

När jag känner dina händer...

hola los hombres!

Natten var cp. vaknade as mass konstiga drömmar. Sen inbillade jag mig att jag var allergisk och nös och hostade i 2 timmar. helgalet. vaknade 3 timamr senare av älsklings ljuva stämma. Tyvärr kunde jag inte hjälpa honom. När jag tänker efter nu skulle jag ju bara kunna ha ringt max och bett honom ta antons longboard... Imorse varj ag inte lika klar i skallen... Sov en timma till iaf. Sen vart jag skitpepp på guitarhero och spelade en trekvart. Då insag jag att jag aldrig kommer bli bra på skitspelet och käkade frukost. Gott. Provade något nytt, TVÅ pålägg, revolutionärt för mig. ost och marmelad. Hel-krazy. Målade vattenfärg med Theo en bra stund och sen tog jag bussen till plugget. Lyssnade på KSMB. Det var länge sedan. Dom är himla bra på ett komplicerat sätt. 49 celler. Lektionen började kvarti 12. Vid kvart vöer 1 fick jag mitt betyg. Det var det. Satt och väntade i 1,5 timmar. trist som fan. Fick skoj-sms sen som livade upp.

Köpte en chokladkaka och stack hem och glodde jackass. Jävligt roligt alltså. Hi, I'm Johnny Knoxville and this is the CUP TEST. bäst. 
Sen kommer anton och ska sova här. ASMYSIGT. hoppas även på lite longboard senare ikväll :)

jo precis. Fucking crachwhore. :):)

Dom sätter upp affischer överallt som säger "Vi tjänar mer än dig"

tjaaaaaa.

mitt öga kliar. det suger. Jag har inget skolarbete kvar. Det äger. PWN! typ.
Fick reda på mitt betyg i kemi. Fick ju vg på slutprovet och liksom; jaha, vg är bra, jag är nöjd. MEN dianne är fett snel och satte ett fucking MVG! inte det starkaste i stan sa hon, men vafan. ASNÖJD. jag och gurra firade med att köpa glass. BEN & JERRY'S!!! Bohemian Rasperry. ASGOD. det är en ko på burken som säger; Galileo Galileo! hihihihi. Queen är bra.
Käkade falafel i plugget. Den var lite torr. Håkan snodde en för att vara elak och tyckte att den var god.

Efter plugget stack jag till stan och fiksade min telefon. eller om 2 veckor är den fixad. fick låna en skype-telefon. Den suger röv. Anvönder däflr min gamla. Den är ändå OK. ingen musik! det gör mig till letsen hest. det får väl gå. Imorgon ska ja gå på en lektion. Matte. Då får vi reda på betygen, sen drar jag. Gillar när skolan är slapp. Sommarlov, i needz it.

Jag är hos papa nu. Det är trevligt och chill. HJälpte till och jobbade lite, det byggs nämligen uteplats. Eller vi ska lägga sten. Jag skyfflade grus. Fett staak. Sen skulle jag vattna grushögen för att det dammade asmycket. Då pajade slangen. Super-händiga philip blev asblöt. Peppen försvann och jag gick in och spelade GH3, lånat av grannen. Beroendeframkallande som fan. Kör några låtar på hard nu. ASNÖJD.

nu ska jag göra ingenting för jag har typ sommarlov. yeah.

ingen sångtext. nej. fast jag har lyssnat mest på NOFX & soko idag. :)

Why can't I be you?

GOD MORGON


höhöhö. jag är ju bara för rolig  ._.

jag ärinte trött. konsigt som fan. sov ju kanppt inatt liksom...
tog och la mig i solen när jag kom hem och det var helt underbart. Jag kan inte förstå hur solen kan vara så jävla stark nu! men det är skönt, tänker bannemig INTE klaga på solen. Följer gurras råd. Sommaren är frizon när det gäller att klaga.
Nu lyssnar jag på Boris & thr Jeltsins. Typ... pop? jag kan inte definera musikstilar. Punk kan jag. fast ingen annan resonerar som jag... Men det är bra ialla fall! håkan hällström fast bra som anton sa. mihihihihih.
Cure är också bra. Låten är med i Almost Round 3 (skate). Sheckler's part. fett bra. fast ungen skulle väl förtjäna lite smisk. han rä nog äldre än mig när jag tänker efter... fcuk.

här fanns det inte mycket att skriva...


PEPP PÅ WCR!!! yeah. Dlk har ny låt. Finansministern! höhöhöhöhöhöhöhöhö.
inatt är första natten utan täcke och med lakan istället. DET är sommar.

Gustac påminde mig om kemiläxan. nu. damn it. Sommar snart - man får glömma saker. ska göra klart min samhälle på lunchrasten imorgon coh sen är mina problem lösta i 3 månader! dom flesta i alla fall :)


You're simply elegant

"Ni vet att ni är dom enda i vindskyddet som inte vill döda er, va?"

skrattade som fan.

Igår vaknade jag up hos pappa och åt frukost. Sen körde jag lila fag-bilen till kåremo = köra E22. läskigt. men jag gjrode faktiskt bra ifrån mig sa pappa! han brukar flämta lite annars men igår var han kool. KOm hem till anton och papporna snackade dött. "Det är skönt här under träden..... Ja, lindarna är fina....." då gick jag och anton. GH3-time. Jag gör faktiskt framsteg, tro det eller ej. Klarade min första låt på hard idag. nöjd. Vi var pyssliga och fixade millencolin-mallar och stekte i typ 3 timmar. På anton syntes det ganska bra. inte på mig. :(

Kajsa och amina, johanna och frida hänge nere vid Ljungnäs och vi joinade. Stämningen var lite död.... vet inte om det var mitt och antons fel eller hur det hängde ihop... VI stack och handlade mat. jag gillar ica-rockneby. Mysigt. Jag och anton diskuterade myror och konsiga växter. girafferna får lida.

Sen belv det grillning, jag gilalr soyakorv mer och mer. Det är najs. Gilalr vegetarianköret ganska mycket btw. Känns rätt.
Natten tillbringades i vindskyddet. Ganska trångt för 6 pers. AV någon anledning kom snel hest på tal. det urartade ganska hårt. TJOK-KLADHEST. hihihihihihi, de var sjukt kul. Runt halv 2 tröttnade dom andra och la sig på stranden. kajsa och jag låg och vrålade snel hest en bra stund till. Och slogs..... har tänkt lite på det. det är cp. Vi slogs hela jävla natten. Kännner mig värsta våldsam. Fast jag är snel hest. TJOK-KLADHEST!: D Dom andra kom tillbaka efter 2 timmar och vrålade, johanna hade fått en padda i huvudet xD helt jävla sjukt. hihihi. Dom la sig igen. Jag vet inte hur länge jag sov. eller om jag sov. kudne varit 1 timme, en kvart eller inte alls. Börjar bli lite mosig. Vi fortsatte att vråla snel hest och slåss och en rysk accent lades till till det mesta. Amina tröttnade nog ganska hårt. Om hon inet hatade mig innan så gör hon det nu... tror jag spelade trummor på hennes huvud runt halv 4 snåret...

hatar när man sitter, är astrött, slåss om en kudde, sovsäcken gör allt den kan för att pajja min rygg och jag märker hur det sakta men säkert blir mer och mer dag. Sen började fåglarna sjunga. fuck.
Helsjuk natt med fett trevlig. Det är något med det där vindskyddet.... Sen på morgonen kom P-A och hämtade anton och mig och vi slappade hemma hos honom till jag åkte hem. Missade bussen så mamma fick hämta. i like.

hjar som sagt redovisning imorgon. Har inte gjort NÅGONTING. borde börja. Jag klippte gräsmattan. den behövde inte klippas och den var blöt. nu bloggar jag. allt för att slippa skiten, och snart äre mat tror jag. FALAFEL! :D

Shine up my old brown shoes, put on a brand new shirt....

Nu ska jag gå och öva stridstekniker. hej.

BURN is not teh shit. but inglish is. sí.

jag vaknade imorse i mammas säng . det gillar jag. den är stooor och dom har brun-beiga lakan. känns fresh. sedan är madrassen sådär lagom hård, som en studsmatta. fast man ligger sjukt bra. Gillar det. KLockan var lite tidig. Hatar det. Är aspigg och alla sover. Blä. alla är kajsa och anton. Jag tillbringade en halvtimma till att pilla näsan(döförkyld och allergisk men att hade stelnat, (fresh)) <--------dubbelparantes! take that svenska lärare, snart äre sommarlov! sen gick jag ner och började fixa med vre blöta kläder.klädbad 10 timmar innan. DOm var fortfarande blöta så jag placerade dom utomhus. Satte på me first and the gimme gimmes ganska högt och väntade på livstecken från slashasarna i mina kläder på övervåningen. Kajsa vaknade som förväntat och skrämmde mig lite. Det var okej för jag hatar att vara vaken själv. SEn vaknade ANTON och fick återigen Happy-tom's seglarmössa placerad på sitt änglahår. Sen var det frukost. GOTT. fibrer är skiten. Sen hände massa och ingenting. st'dade bort grus och kajsa cyklade. Anton var slapp och trevlig. vi skulle till öland och...

... när vi kom till cykelbussen vare fullt! krejsi. Men jag visade lite hud för chauffören så vi fick lägga våra cyklar i bagageutrymmet = succes! gutt.
Vi stack till granudden och badade, det var kallt. Sen solade vi och solen tar som FAN. jag skar mig i foten :( har gjort mig illa hela dagen. skulle föra en Fs carve. sen kom det grus. jag ramlade. ganska hårt. Men det gick faktistk bra. men händerna vill jag heller ha hela...

sen lunchade vi potatissallad och tunnbröd. GOTT.sen åkte vi hem och chillade och sen pkte jag longboard till lindsdal. TACK ANTON! underbart.

heido.

det är hål i min masshysteri-tee

tråkigt. Allt är min nitbältes fel. Tacka vet jag skosnören.
Jaja, så går det väl när man tar alldeles för mycket fart för en smal cykelväg och försöker sig på en tjusig Fs Carve. resultatet blev rumpglid på 1,2 meter. man är ju sköldpadda och av någon anledning känns svanskotan det bästa att glida på, röven är inte av glid-material. Det såg nog fränt ut... jag är inte skadad ialla fall, nåt gott får man väl se i eländet.
Måste göra engelska kom jag på. Prov på sådär 60 ord  imorgon. har inte börjatr ännu. Svåra ord är det också. Incongruos. inget vanligt ord, right? Damn vad jobbigt. Får väl sätt igång då. puss.

Wedding Singer = bra film

alltså, damn. Det är ju fint.
 

för att lätta upp stämningen lite. Sandler är bra. på riktigt.

Vart blev han av, din låtsaskompis?

holahola. ögonen kliar. dö allergi. dö.

morsan var tvungen att jobba inatt så jag fick nöjet att fixa välling och kläder till tilde. opepp. men hon var fett schysst så det gick bra. Känner mig supernöjd. Mamma han hem så jag fick skjuts till skolan. väldigt skönt. på svenskan glodde vi på Ett öga rött. den var okej. gillar inte halim... gillar halims farsa. betygssnack aswell och det ser ljust ut.  Biologin var superchill. vi snakcade om DDD (don't drink 'n' drive) slappt. Sen skulle gustav ringa någon som hette chill i efternamn. hihihihihih
"Hej det är gustv, är det chill?" HHÖÖHÖHÖH. jag tyckte det var kul som fan iaf. Maten var god. Spaghetti och köttquornfärssås. mumms. käkade massor av morötter också. galet nyttigt. Sen drog jag och gurra till stan och slappade. Jag måste hålla i mina pengar bättre. Och sluta vara så feminin. Köpte ett par skor till. skor är bar som fan. ^^ men nu är det slut till oktober, minst. Vi köpte också läsk. med GRÄDD-SMAK!!! sic. första halvan var god sen höll jag på att spy. Och en trocadero. den är bannemig guld. Triaden (friidrottsskit) var slappt ocg vi fick ingen närvaro och stack hem. Skönt att åka buss. man hinner lyssna musik och tänka lite. Hemma har det hänt nada förutom att jag käkade mer asgod oliver. yäy. oliver<3

heido.



babian är bra.

Han som alltid hade tid, och jämt bjöd på godis
har han fått eget kontor nu? Delar han ut stipendier?
har han blivit storebror och skaffat nya vänner?

happ.



http://westcoastriot.se/program.asp

Why share a bed when we can share so much more?

Holahola.
borde göar mitt samhällsarbete. Men peppen är låg och det känns som att jag har tid. Det blir nog om ciggaretter alltså rökning. Visste ni att ett visst ämnde som används vid avrättnignar i USA också finns i cigg? Lite spännande. Får väl ta och bli arg på samhället imorgon istället. Då ska jag cykla till skolan. Mamma vill att jag använde min cykel. okejdå.

Jag vaknade vid halv 10 idag. Var trött och flummig. Skickade ett MMS till anton och sov lite till. Sen åt jag frukost utomhus. Supermysigt. Det var varmt men det blåste. Sen duschade jag och under torka-klä-på-mig-ruschen ringde anton. Konsig känsla att snacka med folk när man är naken. Fast lite spännande. Hursomhelst så började jag vid 12.30 och mötte upp anton och kajsa vid minigolfbanan. >Dom är knäppa som hänger med på mig idrottsdag, men jag är nöjd. Bra sällskap är skiten. Allt gick bra och ingen blev skadade under minigolfen. JAG VANN! ltie förvånad. stolt som fan nu. sen drog vi och badade på varvsholmen. Det var svårt att ta sig upp på betongbryggan för stegen var inte i. jag skrapade i magen och min bröstvårta blödde lite :( anton och kajsa kom på att man kudne på på kedjan. Skulle tänk på det innan.... Sen åkte alla hem och nu har jag ätit mig mätt.


kolla vad jag har fixat. ambition, i haz loads.

Shove it up your butt.

hihi, glodde mtv nyss. jackas 24 hours!!! dom sände från mtvhuset i ett dygn. helsjukt. mamma sa att det var helsjukt och attj ag och max var knäppa som gillad den. Sen började Wee-man göra bakåtvolter på studsmatta. naken. det tyckte mamma var sjukt underhållande. Moster neta kom förbi, mamma berättade hur idiotiskt det var att dom bajsade i en toa i en affär. Sen bajsade Preston i en burk och mamma fnissade lite igen. ibland är hon bra. (Y)

nu tänkte jag sova. det kommer bli finfint. puss
hahah, tuff.

http://www.myspace.com/mamadash

bra som fan. lyssnar ju inte mycket på reggae, men det här är helt sjukt underbart. Aldrig hört dom förut, det är så underbart att komma till en spelning och verkligen bli inspirerad. Babian gjorde detsamma, hade hört 3 låtar som faktistk var skitbra. Sen gör dom en sån sjuk spelning som får mig att helt ändra min uppfattning om skåningar och nästan börja favorisera dem. Masshysteri gjorde också en urhäftig spelning som inspirerade i allra högsta grad, Florence valentin likaså.

Annars var Siesta prima, om du vill ha hela storyn, läs www.kaisabaisa.blogspot.com jag orkar inte gå igenom det igen. latmask.
Just nu är jag supertrött och kände inte alls för att blogga, men det blir ju alltid såhär. FÖresten så gilalr jag att det ibland är fler än 5 pers som läser bloggen och det känns fel att förlora läsare liksom. Millencolin var millencolin, dom öste på som fan och gjorde självklart en utmärkt spelning. Allsången på The BAllad var lika underbar som i örebro.

José var grymmt kul att se. han har ju något speciellt. och det är bra. Lung och sansad spelning, folk bara stod och njöt. det var väldigt bra.
Synd att man missade bille the vision. dåligt att låta dom spela på casa, men,men, dom som kom in måste varit sjukt nöjda. får väl glädjas med dem...  hmpf.

Tågresan hem var trevlig. knashumör jag var på. uttråkad och i extas samtidigt. lugnt extas. knas.
btw så är hässleholmare trevliga, på 5 minuter hälsade 3 gubbar på mig och lukas och inledde konversation. sånt häner bannemig inte i kalmar! synd att man förstod 30% av vad dom sa. Det blev till att nicka och se glad ut.

nu ska jag göar mer samhälle för jag har svårt prov imorgon :( men det är lugnt, snart är det sommar och det verkar som att anton har skaffat longboard. Det är ju verkligen att fira. kan också hylla luaks och kajsa för deras trevliga sällskap i helgen. SALUT!

RSS 2.0