p * v = n * R * T

yeah, det är nya formeln. Fattar prima samtidigt som det bli total blockad. Jobbigt som fan, men nu är ändå alla 12 uppgifterna klara. Det känns bra. Skolan var som vanligt. börjar bli lite trist. men jag var pigg!!!! lagom iaf.  Alla lektioner var som vanligt, men biologin var kul. Mari tar ju flummpriset. Det mesta hon snackar om bruakr bli knas och när vi snackar om genetiska sjukdomar är det liksom redan bäddat. Vi skulle tänka att alla tjejer som var tystlåtna i grundskolan hade något slags syndrom. Och killar med stora öron hade antagligen gigantiska testiklar och lägre IQ. Massa sjuka paraleller och dt var den bästa lektionen på länge. Jag är npg ganksa lättroad.

FIlmkunskapen var bra idag. Endast film. Pianisten. Har inte sett den förut. Bra. Riktigt jävla bra. Sjukt hemsk. Handlar om andra världskriget. Man får följa med en jude, szpillman. Han flyr och så händer det massa shit.
Nazister är fuckade människor. FIlmen är grymmt grym. Bl.a. så tar två män upp en man med hans rullstol och välter ut honom för en balkong. För att han inte reste på sig. Vid ett annat ställe så är det nån präktig snubber som får för sig att skjuta några, lägger 7 pers på marken och avrättar dom en för en. När han kommer till den sjunde är ammonitionen slut. Lungt och sansat plockan han ur magasinet, lägger det gamla i fickan, tar upp och stoppar in det nya och skjuter den sista mannen utan att röra en min.

Sen vart jag lite halvt dämpad. Köpte bilar på stagg. Påsen fastnade i maskinene. Men vi sprang in i den skithårt så påsen ramlade ner. ((:

Stack till stan i väntan på pappa. Hittade mina favvoskor som jag har suktat efter i 8 månader. PÅ REABORDET!. Endast min size kvar. ringde morsan och hon instämmde motvilligt. Gr8

Nu segar jag och väntar på morgondagen. Då blir det typ 92 timmar skola och sen poker. NICE.



I never thought about the universe, it made me feel small
Never thought about the problems of this planet at all
Global warming, radio-active sites
 Imperialistic wrongs and animal rights! No!

NOFX - Franco Un-American






Nej Navid.

yeah, grymm kille. Massa skön musik, men "have I been a fool" är bäst! jag har ahaft ett exemplariskt lov. Bäst har "skateresan" till "malmö" , chillkväll/fest hos gusav coh konstig kväll hos anton varit.

det skrev jag runt 11 imorse. då tänkte jag skriva blogg men det blev inte av av någon anledning. Nu tänket jag göra ett antrsänggt försök till att få ner lite tankar och berättelser på papper(?) <Funderar på att berätta massa om gustavs lilla bjudning. men det finns inte så mcyekt att säga. Trevligt folk, lite alkohol. Det blir liksom bra. Sen kom hans föräldrar. Men vi är så bra så vi bara chillade och dom anande ingenting. hoppas jag. Se nkilade vi vidare, "vattenpipa-dags". Lite överhypat tycker jag. eller så gör jag fel. Vi hittade ingenstans att vara. Det blåste överallt. pau sprang mot mig och jag mot pau. hon höll upp armen, a.k.a. slog mig i huvudet . jag ramlade och blev blöt på röven :(
v idtack till bergaviksskolan , båten ya know. Men dom har glömt krukan till pipan. papperskorg i påryd hörde jag någon mumla, hmm hoppas det löser sig. Alla frös. Jag gungade och ramlade. Där det nyss var blött på röven blev det nu en sand-gegga-röra. damn.
Vi stack till en annan fest som var LAM med stort L. sen stack jag, pau och ida hem till ida. Vi käkade asgod glass och kollade på The shining. knäpp film. fattade inte så mycket. Klockan var väl runt halv 2 när vi börhjade kika. Då säger min mat-och-sovklocka åt min kropp att sluta kommunicera med hjärnan. Det blir alltid kämpigt... Alla dog sen iaf. tror jag... Vid 7 gick jag upp. tänkte att det är bar att komma iväg i lagom tid. om man inte gör det blir man kvar till 15 och då är dagen borta. Det var mys att promenera. Jack penate smekte mina trumhinnor. Gr8 shit. Blåste lite. Skönt. Soluppgång - Favorit i repris. Snyggt. mamma var vaken. jag gick och la mig. det var GÖTT.

Igår åkte jag till anton för att spela GH3 och kolla film. albin, kajsa, amina, johann och frida va också med. sjukt trevligt. alla mådde bra iaf några gånger underkvällen. gah, jag tänkte skriva mer blogg men nu blev det fan trist. aja, det var trevlit hos anton och i morse missade vi bussen. det var sjukt. men det löste sig. HEJ!

Have I Been A Fool?


Free Money

ojojoj, vilken dag. Upp med tuppen. jag är paranoid och satte klockan på 05.30. det var lite väl tidigt. Men hursomhelst hann jag in till stan i tid til tåget. Thang träffade jag också på bussen. Vi skulle "skata" i "malmö". Det var trevligt. Mycket. Madde och Kaalan var med också. Kaalan är en hemskt trevlig filur. gillar killen. Det känn som att jag inte borde blogga det här.....

CF

Success



Jag är klurig och lite härmis. Detta var ballt! :D BOb - NOFX

snart drar jag till mormor. hon fyller år idag. fiika!<3

And a girl who rides a scooter.

jahaja. ska träffa thang snart, sen ska vi cykla till stan och möta kaalan. *hemligthemligt* just nu har jag ap-tråkigt. lyssnar fortfarande på BOB - NOFX. bra skit alltså. Punk, baktakt, trumpet, den har allt. Visserligen inte piano eller dragspel. eller ståbas. men liksom, det funkar ändå. Fat mike är tuffast. han har orange hår ibland. och ibland spelar han bas i ett annat fabulöst band, ME FIRST AND THE GIMME GIMMES! nu är han ju helt klart min största idol. helt klart. två band som är några av världens främsta. och en kille är med i två av dem, R-e-s-p-e-c-e-t. miihih. har lyssnat på låten 6 gånger i rad nu. Tröttnar inte ^^.

Det här emd blogg är lite spännande. Har inte fattat grejen ännu. Det är väl någon slags bekräftelsegrej, ma nmåste hävda sig på något vis. Men det känns ändå inte så. nåja, det är trevlitg att få skriva av sig lite, även om man vet att det är 2-3 pers som läser skiten. Så det är ju snarare som ett brev. ÄH, fan va konstigt det blev nu. MEn det är en positiv sak! jag började skriva utan att ha något a tt skriva om! och det blev ett par ord ändå. jag är nöjd.

image21

hihi, eric (killen i vita tröjan) ser rolig ut.

http://youtube.com/watch?v=XbZxY-Kxq5k


BYE

No-Effecks

så uttalas det!!! nofcks är fel. det är officiellt dåligt att säga så. man lär sig av sina misstag. Idag har det varit skate på ytan men max, marcus och Kaalan. Andra gången jag var där, och det var grymmt trevligt. Varmt som tusan, det var liksom t-tröja och hood som gällde. det var länge sedan. Ganska sjukt, det är vinter på papperet men fullskalig vår utomhus. (tidvis). jag gillare.
Gutt med skate igen, det blir ju så sällan nu. man bor ju på ett värdelöst ställe. ååå vill också bo närmre stan :(
funderade lite och det slog mig, jag försöker på samma trick på lika stora grejer som för 2 år sen. och det slog mig också att det absolut inte gör ett smack. det känns mycket bra. skate är till för nöjes skull, kravlöst liksom. Med folk som övervakar och träningspass skulle glädjen helt klart försvinna. Skate är och kommer alltid förbli frihet. :)

Satte iaf ett nytt trick idag, Heelflip. känns lite smått revolutionerande. det har alltid varit "dom andras " trick. Inte philip's buisness. men nu är det det! Sen blev jag övermodif och skulle göra en K-grind. Det ligger några nivåer över min kapacitet. Jag slammade. på knäet :(
nu har jag ont. bläblä, men det går över. Max är ändå dagens köttare. det är han alltid. Vi gick till rampen och träffade en jätte-trevlig snubbe. han hette petter, var 31 år, bodde på öland och var personlig assistent. och han hade barn. Han var ganska duktig. jag vill också FS Slasha som han. Och han gjorde disaster. det var grimmt. sen kom mamam och hämtade oss, jag fick sitta i skuffen och höll på att kräkas.

Nu ska jag chilla resten av kvällen om det inte händer nåt kittlande. Antagligen inte. Uffe ska grilla hamburgare. Det gillas. jag ska göra en dubbelburgare. Om det blir fin som kommer det någ en bild i lagom tid. Au revoir!

BOB

hejhej. idag har jag gjort typ ingenting. vaknade vid 9. helknäppt, men det är iaf gutt att vakna pigg! sen har jag gjort 0 tills typ halv 3. lekte med tilde lite, uffe och jag tävlade i att göa max flygplan på marken. slalomslalom. jag vann. MIHI. jaja, det hände nada. skittrist. sen åkte vi iaf till IKEA. ja gillar stället. Tilde var galen. som vanligt. samma gamla vanliga visa, hon sprigner runt som en galning, knuffar på det som är knuffbart. skriker lite, hälsar på alla tanter. och det kan man väl stå ut med. me nidag gick det lite för långt. hon hände sig i matvagnen. med 3 brickor på. you do the math. allting flög i backen. det small jävligt högt. alla blev nog lite skraja. tilde med. mamma fick orange sås på sin sko. jaja, shit happens, sen kom en liten flicka och halkade i såsen. det var lite kul^^. sen när vi satt och käkade försvann tilde. det händer liksom så ingen tänkte så mycket på det . sen kom hon tillbaka. men en bebis. hon hade kidnappat honom från andra sidan restaurangen. han kom tillrätta sen iaf. ni sitterj ag hör och segar. lyssnar på Nofx. vet fortfarande inte hur det uttalas. :(
är pepp på att se dom. vill! någon som är på?

kollade lite melodifestivalen igår. och det var ju skit. några är med bara för att de är kända, nån låter som bagar-smurfen och några vet jag inte varför dom var där. näe, melodifestivalen, den borde man lägga ner. och ändå kollar 3 miljoner varje helg. Sverige är lite fuckat. det mest fuckade är att jag är en del av dom där 3 miljonerna. det ska det blir ändring på. måste gnälla lite på röstsystemet också, hur jävla profitfixerade är dom egentligen? Först delar dom upp festivalen i flera deltävlingar, sen måste folk rösta 2 gånger i varje deltävling! och inte nog med det, sen finns det typ andra chansen också! det blir ju fan för mycket. har inte betnér gjort nåt om melodifestivalen? det borde han, och ge ut som en dvd-box. tack för mig.

He spent fifteen years getting loaded
Fifteen years 'till his liver exploded
 Now what's Bob gonna do now that he can't drink?
The doctor said, "What you been thinkin' 'bout?"
Bob said, "That's the point, I won't think about nothing
Now I gotta do something else,"
  

M[nga mil att g[ *jag har pajjat spr[kgrejen i firefox| >*

Yeah. dagen har varit naajs. Alla hjärtans dag ät överskattad, men det var trevligt ändå. slapp allt trams :) Lyssnat på Navid. gah, så fuckat bra. mumms. körde bil till skolan idag. det gick bra, men det är fortfarande lite läskigt. jag typ drömmer mig bort. är liksom frånvarande så fort jag sätter mig i bilen. knepigt....

gott käk. köttbullar is so great. och mjölk drack jag idag. fun fact #37. hihih, gurra berättade att det är större chans att bli överkörd av en bil när man är påväg till en spelbutik än att vinna när man är där. det är fuckat. sen bet jag mig i kinden och jag har en blåsa där och *flower* vad ont det gjorde :(

jag och gustav gick till maxi och åt dyr,skitgod lyxchoklad. gratishratis. snälla kvinnan med choklad ville hjälpa massa att hitta "hemlighet" och sprang genom hela maxi. jag och gustav hängde på, men sen började hon bli läskig så vi sa att vi kune leta själva. sen filmkunskap. läraren är überseg mend et gör inget. film liksom. vi kollade på en deppig svensk film. man blev verkligen skitdeppig. inte liksom ledsen. bara deppig. skit var den. hyffsat snygg ändå.

sen bar det av till Mcdonalds med mamam och max. man får äta mcdonalds om man inte payar själv. den regeln är guld.

imorse såg jag att det låg ett grafikkort i hallen. frågade pappa vems det var, någon kund som hade beställt fel Pci-sort. sen kom pappa på att han inte hade kunden längre och nån tid hade gått ut blablablabla, så jag fick det!!!!
det är ju bara för jävla bra. mitt andra värdelösa kort är på lagning, hoppas dom inte skickar tillbaka skiten. kan inte mycket om grafikkort men 8600 GT ska duga. iaf till Half-Life. om bioshock demon-funkar nu blir jag en mycketmycket mycket lycklig pojk.

image19

Om jag ska dö ska jag sitta på en vit häst med en bombväst och rida
ner för Avenyn med en spikklubba, bulta skiten ur dom som skit ska bultas ur.
Sen detonera mig själv, färga hela boulevarden röd.
Sen kan de sitta i sina tiotusenkronorshyresrätter och lipa, så ska jag dö.


image20




A Man From Argentina

tja.

läget i alla ära är bra. fortfarande inte helt pigg efter gårdagens aktiviteter. har chillat hela dagen med Kungen och Thang. mycket trevligt. :) tror det finns ett antal oanständiga bilder i omlopp, hoppas ingen gör något dummt. hursomhelst så hade jag en toppenkväll. :)

Sitter på morsans dator och lyssnar på Billy The Vision and The Dancers på Myspace. skirbra. verkligen. väntar bara på att jag ska fixa min dator (efterblivet grafikkort & en elak trådlös anslutning). då ska jag köra över några låtar till mp3n.

Imorgon är det klimatdag med föreläsning, sånt tycker jag är trevligt. det betyer sitta still, lyssna/spela DS och sen snylta gratisgodis med halvplastig kola-smak. GR8!

Sen vill jag skata. Drog ju till ytan i lördags. tog bussen med max (ca 45 min) vi kommer fram och möts av ett mindre hav. Damn liksom. Damn. Men jag gör nog ett nytt försök imorgon. Behöver avreagera mig på något vis, och slåss är inget alternativ. det slutar bara i tragedi.


Shake my hips to the revolution, if I could be naive again.





RSS 2.0