That's how we make it right

Dagens:

Klädsel: "Why can't my boyfriend skate?!"- tröjan, svarta lite för tajta billiga jeans, Låga röda chuck's och min balla palestinasjal. Accesoar: fuckat öra som mäter ca 8 mm i diameter. Blöder lite gör det också.
Frisyr: Det ska vara lite lagom långt, lite rockigt. Äh, vet inte. Tänk sluskig Beatle.
Låt: LEONA! :D och vila rada, den är sjukt fin :| (Sarcevic säger jag bara)
TV: Kinesisk dokusåpa
Vill ha: PSP, gah kolla film. Så jäkla najs det vore... och allt skolarbete kunde gärna försvinna :D 12 april imorgon. och just det, världsfred åxå.
Tråkigast: Vänta på massa pappersarbete, sitta på hotell.
Roligaste: Max som kommer med smarta kommentarer. Och varje gång han förolämpar en kines så gör han det på engelska, inte på svenska. Ljushuvud.

Senaste person som:

Sov i din säng: Uffes mamma inga-lisa. (jag var INTE med) :)
Såg dig gråta: Ma-ma
Fick dig att gråta: Nikola. jag är pussy
Fick dig att börja skratta: En kines med superstora glasögon
Du gick på bio med: Kajsa och anton! :D transformes it is!
Skickade ett mail till dig: Svenskaläraren... "omprov" när jag kommer hem, blä
Skickade ett sms till dig: Ingen aning... telefonen är i sverige, mamma nöter tetris.

Har du någonsin

Sagt "jag älskar dig" till en pojkvän och menat det? Jag och anton är ju inte riktigt "pojkvänner".. än. Men till flickvän; ja.
Bråkat med ditt husdjur: tilde är jobbig hela tiden. nellie däremot var det längesedan. när jag var 11 och kom hem från skolan hade hon skakat runt 27 tomatplantor i vardagsrummet. då blev jag arj.
Drömt om något helt galet och sen har det hänt nästa dag: mina drömmar är för galna för denna trista värld. (poetiskt, inte sant? :D)

EXTRA STUFF:
Vad är du mest rädd för: Religiösa fundementalister och magsjuka
Vart vill du gifta dig: ingenstans. *vresig min*
Vem hatar du verkligen: Björn Gustavsson :O hmmmm, nä jag hatar nog ingen. (6)
Varit kär: Sí
Kör du bil: ibland!
Har du ett jobb: jag ser inte representabel ut säger mamma
Gillar du att ha folk omkring dig: jodå, schyssta sådana. ofta en bristvara
Är du ett hälsofreak: hell no. har börjat äta mindre kött men det är ju inte för min hälsa :P
Är du ensam nu: max är här.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: alla dåliga. sen är det refrängen i bullion, klisterfaktorn är HÖG.

fan va tid det tog. :( nu orkar jag inte blogga.
gah! det var fler frågor...

FAVORIT:
Rum i huset: mitt rum. datadatadatadata ( det heter faktiskt DATOR, data betyder infromation 8-|)
Typ av musik: rock/pop/punk.
Parfym: nån adidas som jag fick i resent för längesen men nu är den slut och jag har slängt burken.
Månad: bara det är varmt, juli blir det då.
Mat: potatis och det mesta som är friterat
Dricka: läsk. coke plz.
Godis: mjölkchoklad och nougat. NAPPAR! :D
Tidning: THRASHER!!! och giftorm. och DN faktiskt, deras kulturbilaga får två tummar upp ( barometern och östran suger getballe)
Film: shit... just nu tänker jag hela tiden på no country fr old men. annars är nyckeln till frihet en sanna favorit
Djur: hund fo sho'

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit: det var nära när max träffade dom ädla delarna men jag klarade mig.
Köpt någonting: pommes och pineapple pie
Varit sjuk: Hjältar blir inte sjuka
Sjungit: Strike, strikestrike! STRIKE!
Sagt "Jag Älskar Dig": noope
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: nej
Träffat någon ny: nixpix
Saknat någon: hell yeah
Kramat någon: max fick en omgång.
Kissed someone: nööööj
Ätit: ja! :D

nu är jag trtt på riktigt bye.









Just easy as A-B-C

tja!
nu ska vi och bada i poolen. funderar på att ligga i bubbelpoolen hela eftermiddagen.. kommer bli russin-man. Sen kommer det nog mer blogg och så ska jag göra det där "Dagens" som kajsa gjorde. det var längesen ^^

B-Y-E

So here they are again with another bunch of top songs.

tja!

det är vamrt här. har gått i t-tröja hela dagen, och det är fortfarande varmt! superbra juh! va på nåt halvkul museum med massa vaser. typ 8000 f.kr. alla bara :OOOOO sen gick vi vidare. Spelar jävligt mycket march of the minis nu, det är skitnajs. Fattar inte hur det kan va för småbarn, skitsvårt för fan! men det är kul ^^
ska ut på stan snart, täntke ju kolla in ett PSP här men väntar nog till Beijing och silk market (stället där alla är galna och klänger) ska vara billigare där. Har aldrig fått så många komplimanger i hela mitt liv so mjag fick på en halvtimma där... dumma kineser som lurar upp min självkänsla. hmpf.
Och alla är fashinerade över min piercing och örat! det är galet. och här i provinsen är det helt knäppt för folk verkar inte ha sett vita människor. det borde dom ha gjort, men typ. Folk kommerfram och bara glor på en. lagom läskigt.

nu tog inspirationen slut.... nä just det! jag har töjt örat mer, för er som orkar bry er. 8 mm! NF (nöjd-face)---> ((: har några dagar på mig att se om det fuckar eller inte, just nu känns det bra. MEn hela örat är lite sladdrigt. vill inte ha sladderöra :(
nåja, det löser sig.


OCH det sjukaste med kina. dom spärrar hemsidor. allt går aslångsamt och det kommer upp massa tecken där nere. massa sidor som inte funkar, regeringen som håller på. Lite läskigt det här med diktatur...
några sidor som jag inte kommer åt är: yahoo's forum, blogger.com ; billethevision.com (?) ; youtube. WIKIPEDIA . galet.



You're an attitude of audio, a chronic record lover  =)


Leona

nytt bandsläpp för millencolin spelnignen! :D nåt halvtaskigt band som jag får halväckliga MCR-vibbar ifrån. nåja, får se hur dom tar sig. Tysta Mari däremot låter riktigt trevliga, lite som Ebba. DOm kommer också till west coast riot, det måste fan bli av. Se spelar ju NAvid modiri och gudaran på ROOTS! :O det är knas. fuck jag kommer inte kunna gå :( hoppas som fanatt det finns endags-biljetter.
Är fortfarane i kina i staden med namnet som ingen kan uttala. Det spelar inte så stor roll faktiskt, Har chillat lite idag, varit och fixat sista papperena så nu är Theo officiell medlem i Schulzklanen.
Var på sjukhuset för en undersöknign av honom. Hoppas bara på att inte bli sjuk, för dit vill jag inte tillbaka. FYFAN va sunkigt... riktigt läskigt. Det luktade kiss och det var inga dörrar... usch.

Nya favospeler är mariospelet march of the minis, klurigt och riktigt smart. gillar det som fan, har nött hela dagen. ((:
är grymmt sugen på PSP. mest får film. gah va najs det vore. hittar jag ett billigt så blir det av. riktigt mys. nu har jag käkat massa mat, och är grymmt nöjd. Imorgon bär det av till nåt häftg museum tror jag. + shopping. då får det nog bli ett psp ^^

puss och hej,


BTW så är Millencolins första skiva jäääävligt bra. Same old tunes ( hoppas ni kan er historia).
Leona<3 så najs, blir lite småförälskad. "Leona said, we could go in for freee-ee" lalalalal(8)
sen kommer det knäppa pianosolot mitt i allt. så najs^^

Infected by Madonna she was number one
haven't met a girl this clean in a long long time..




Vila Rada

knasigt bra låt, blir nästan emotionell!
igår hämtade vi Theo ( Fu Tianci) a.k.a. lillkillen på barnhemmet. Sjuk upplevelse. åkte runt på ställen där han hade varit. kina är lite läskigt, så jävla stort och så sjukt mycket människor. Hemskt det här med barnhemmen, visst det är sjukt bra att det görs, men man märker ju att det saknas pengar. det senare han var på var iaf väldigt fint. fresh om så vill.
Knepigt det hör med att bara hämta ett barn och ta med honom men det har faktiskt funkat oväntat bra. Nu är vi inte längre i peking utan en annan stad. Zehnzhoue. tror jag. En mindre stad, bara 9 miljoner invånare. Sic. Snacka om klassskillnader, Hemskt som fan. Vartannat hus i marmor och vartannat i tegelsten och galler. verklgien konstigt. och så kör dom som galningar, ingen underdrift. Pappa säger att han aldrig skulle våga köra bil här. lääääskigt.
vi ska vara här i en vecka typ och sen tilbaka till peking. här ska vi typ fixa papper och pass och grejer till Theo. hoppas också p åatt fynda lite fler spel och kasnke köpa ett Ds. säljasälja. nu skaa vi nog käka nåt, klockan är kvart över 2. hos er är den kvartöver 7. suck-ers.

har inga bilder eller så men det kanske kommer.kanske.

84 in 1

hell yeah, 84 dsspel för 38 dollar. nöjd är jag.  cpkineser med galna priser, pruta är grejen. tror jag har blivit lite blåst. men prutade ner ett par brallor från 980 till 120! dagens kap. klockan är fem över 11 här. 5 vöer 4 hos er. det är knasigt. ska nog sova nu, imorgon ska vi hämta en lille killen. det blir mucho spännande! aja, simma lugnt /philip

Puzzle

grymm låt som jag har försummat totalt. texten är också lite smått mysig, gillar sånt där, skriva låtar om att skriva låtar. Nikola regerar.
Hemma hela dagen! Supernajs. Spelade poker igårkväll, och vann! :D Sic. är stennöjd. idag har jag pluggat. Läst typ 64 sidor i min bok. så nu är den klaaaar! Den var faktistk jävligt bra. handlar om en kille med tvångstankar. han har trottoarskräck. Men han är ändå inte störd. Aja, jag gillade boken som fan. kommer sakna killen...

Sen kom gustav. han började snacka om mat och jag insåg att jag inte hade käkat än, så jag gjorde en kraftansträngning och slängde ihop ett gäng pannkakor. Fresh! gustav kom på att hans blommor drunknade så han pkte hem lite snabbt och räddade dom. snäll pojk.

Sen var det matte-dags. Synd. Vi kom på att vi inte kan så mycket alls. Det suger ganska hårt eftersom provet är imorgon. Nåväl, bajs inträffar.. antar jag.

Nu måste jag göra klart min bokredovisning. Imorgon är det torsdag med bl.a. Filmkunskap. hatar skiten. förstör allt som är bra med film, :(

image23

 Less of ska and not so many fast ones more of poppy, pushy songs.   = /

You should have leant your ears to her.

jag har varit trött idag. gick till maxi och tog ut pengar till thang. såg en tant i en bil som pratade med sig själv och en gubbe som liknade sin ledsna hund. annars har dagen varit ganska "average" som silverstedt skulle ha uttryckt det.



YEAH! första (okej andra, men första videon!) singeln från MACHINE 15. (Millencolin, duh)

Just like the meat  You eat
The booze  You choose
The nicotine
The coffee
And the shirts that you need
You're not ready for detox



This is England

bra film. Som fan. Uppmanar alla att se den, touching. Men fotot var ändå det bästa med hela filmen. Sjukt genomtänkt, det uppskattas.





Har varit på stan idag med dina. Det skulle pluggas matte på kulzenska men jag glömde boken och så var det massamassa folk så vi sket i det. har ändå pluggat lite. Blä.
Nu belv det liet halvtråkigt här, aja kolla in denna videon. Och det är vackert.






RSS 2.0