Sweet Jackie

Hon liknar Tindra. Jackie. Vem det nu är. Jag ser hunden som Jackie, jo. Klockan är 23.48 och jag är vaken, inte alls särskilt vanligt men det finns orsaker. Morgondages 2 lektioner är båda preliminärt inställda vilket betyder leeeeeeeeeeeeeeeeeedig. Det gillar jag. Oh ja.

Skrev klart mitt tal förut som jag ska hålla på engelska. Temat var Global Warming, sen fick man vinkla det hur man ville.
Valde att skriva om hur djurindustrin är en stor bidragande faktor som ofta glöms bort. Hoppas att det jag fick ihop blev okej.

Förlåt ni som fortfarande läser denna urusla blogg. Jag är totalt ointresserad av det jag skriver och jag du känner likadant.
vet inte varför jag började skriva nyss... det började med att jag saknade kajsa. Vet att hon ligger och sover ute i skogen.
Det är så jävla B när allt inte står rätt till och man samtidigt inte vet vad felet är. G-A-H. Vill ringa... Vad ska jag säga? "Sover du?"    "ja". "okej....."

Inte en chans att jag kommer kunna sova nu. Ändå är jag sjukt trött. Man kanske skulle springa en sväng. Mamma skulle bli tokig. Både om jag sa till, men antagligen mest om hon vaknar och märker att jag inte är hemma. Hon är fortfarande för ung för att jag ska ge henne en hjärtattack. Hon är för snäll.

Att jag en postar det här...... bye.

RSS 2.0