The Pretender

tjaaaaaaa.

jag är trött, som en galning. har inte spelat team fortress på ett tag nu... och Half-life ska vi itne tala om. jag vill spela, men har ingen lust just nu. skolan var trist. fast bättre än genomsnittet. biologin var soft, vi blev tagna på kort. typ rekalm för NV. jag gjorde min vanliga min. kepp it classic. var sjukt sugen på mcdonalds. men ingen vill följa mig till det gudomliga stället strax bakom maxi. halvsunkig currygryta blev det istället. fast den var god. men sunkig. men väldigt god.

sen cyklade jag hem med dina. jag hade lovat att fixa mat hemma idag, lite otippat med tanke på att jag faksitk aldrig lagar mat. men det blev currykyckling i ugnen + 100% hemgjorda pommes. fast jag har itne odlat potatisen. så det blir kanske 87% hemmagjorda. friterat och allt, jojo. flitig som en myra. gick väl ganska br tycker jag, brände mig på taket i ugnen, det gjorde ont :(
matlagnignsgrädden höll inte måttet. den såg fin ut. men den gick sönder, såg helt sjukt ut, så ingen vågade äta den. men mina patatas fritas blev underbara. verkligen. gah!

nu har jag plugg som jag inte gör. känns faktistk bra. har lyssnat på foo fighters hela dagen. sjukt bra. älskar skiten. mihuu. the pretender <3  

jag vill fan ha sommar. då blir det nog mohawk! kanske...image18


Lounge Act

godag.

dagen har varit bra. brukar låta så, det har helt enkelt varit som vanligt. kännerm ig ganska sliten. kommeri nte ihåg så mycket från dagen. har lyssnat på Nirvana. ojojoj, bra skit. har ju bara hörd Nevermind. känner mig lite smått trångsynt och jag tror jag ska fortsätta med det ett tag till.

vi var i simhallen. livräddningsträning. helt okej faktiskt, men det var kallti vattnet :( 
jag och håkan gjorde väldigt bra ifrån oss tills johan började dränka "medvetslösa" alex. vet itne varför, men det var nog dagens höjdpunkt. eller NEJ! det var diskussionen på So:n. gustav sa att det fanns en militär regel att man inte får skjuta på folk som hänger i fallskärmar, coh dom frå itne skjuta heller. mihihhihihiihihi.

jag är pepp på siesta. men lite mer pepp på Rassle tror jag. festival överhuvudtaget. MOHAWK? HELL YEAH!

när jag gick hem såg jag några grymmt snygga moln,


Don't tell me what I wanna hear
 Afraid of never knowing fear
 Experience anything you need
 I'll keep fighting jealousy
Until it's fucking gone...

image17

Toad, I haz him.

nu ska jag töja örat litegrann. wish me luck.

RE: bus

image16

Rebusar är grejen. ska föresten blogga oftare. tror jag. "peace out" som man säger.

Hopp Skak

nu jävlar ska jag och bada vid norrlidsbadet!

oh,ja, jag och uffe sprang ett varv i enljusspåret, sen badade vi. uschfan vad kallt det var.
kom upp och fick värsta andnöden. äckligt. det är läskigt vad kallt vatten gör med kroppen. det tog 3 timmar för mina fötter att tina. nu känns dom trevliga igen.

idag ahr jag pluggat, spelat Team Fortress 2 som är ett mycket trevligt spel och lyssnat på navid. bra skit(Y)

Alla basister ser likadana ut:
Bar överkropp, Rakad skalle, Pipskägg.
Jag kan skaffa pipskägg om jag vill - Men det vill jag inte.
Jag kan spela bas om jag vill - Men det vill jag inte.


Malmö luktar regn, mamma!

tja.

dagen har varit prima. vaknade ganska tidigt och tog bussen till stan. skulle klippa mig och träffa anton och kajsa.
hatar att gå upp tidigt, skoldagarna kommer döda mig. klippte mig sen iaf. inget särskilt, kortare typ. vet inte vad jag ska göra med frissan. äh, det fixar sig. sen gick vi till game. tror jag. jag var superpeppe på att köpa pokémon caset till DS. verkligen. men det fick vänta. jag informerade anton om att playzone hade ett begagnat Castlevania Dawn of Sorrow inne. det blev racing. vet inte riktigt reaktionerna när vi kutade ut ifrån game och fortsatte genom gallerian. tjockisen hamnade efter.

väl framme. spelet är sålt. bläblä. kollade runt lite, men hittade inget särskilt. anton hittade Castlevania, originalet! från början gjort för NES med här till gameboy advance( går att spela på DS) yääy överlycklig. 199:- tänkte köpa det. kollade vidare, samma spel för 99:-! är det inte underbart? joho.

så det slutade med att jag köpte castlevania och att anont köpte fortsättningen till sina trista advokatspel. + nya stylus pennor. damen i kassan sa att dom passade till DS. det gjorde dom inte. skit på henne, hon har jobbig attityd. så anton bytte. hon sa inet mycket. blä.

sen kommer jag itne ihåg. tror det blev mcdonalds. Bigmac och hela köret. gr8. satt under fläkten, det blåste och jag frös :( konstigt nog åt inte tjockis-kajsa något. pengabrist. äta bör man annars dör man, aight'?

sen träffade vi pelle. han skulle kolla ring till nadja. ojojoj, klurigtklurigt.  funderade ut värsta systemet om hur man skulle kunna kommaundan med att sno alla ringar. tyckte det var en bra plan, grab'n'run i grund och botten, men jaja.

sen köpte jag pokémon fodralet. är mycket nöjd. förutom att pokemonen på framsidan är en ful sådan. klistermärken<3

vi satt på kulzenska massa länge. gött. jag köpte kaffe. jag gillar itne kaffe :(  sen spelade vi DS. så jävla najs, WLAN i mitt hjärta. dom andra åt coola grejer, typ daimtårta och skit. jag köpte en muffins men blåbär i. den var okej men lite degig. sen vi vi lädersmak i rövarna och stack hem. vi satt hemma här och segade. kollade lite human tetris på youtube. kolla in det. sjukt kul :D

anton fick låna mitt nyinköpta Castlevania. hmmm ångrar mig lite. men jag har mitt bomberman. mumms<3.
OCH jag har joggat. IGEN! cp jag vet. inte lika långt men nästan, jag är grymmt nöjd. nu har jag ont överallt.

Navid Modiri & Gudarna är fortfaradne grymma. yeah!



image15
Fråga aldrig var jag kommer ifrån
Fråga mig var jag är



Om bara Bush ville dö

ojojoj, blogg igen.

idag har varit en bra dag. har inte gjort någonting. åkte till moster och käkade fisksoppa. jävligt gutt faktiskt. spelade Bomberman max 2. gillar spelet. ganska svårt. men jag gillar't.

uffe och max peppade/tjatade sönder på att jag skulle med dom och jogga. fyfan tänkte jag. har ju inet rört mig på 1 månad (ganska exakt). gör ju inget, och gympan i skolan lockar ju inte direkt.
men jag hakade på. klädde på mig med ett dussin tröjor och ett par übersexiga tajta brallor. fit for fight liksom.
Kasta sten med smk i lurarna, taggad som fan. fick dödshåll efter 50 meter. smärtan var hemsk. men jag är tuff. sprang vidare.

sprang och sprang. det gick faktistk bra. egentligen borde man blogga när man springer, då tänker man fan bra. liksom hur jävla mycket inspiration får man när man sitter vid datorn? noll.
fortsatte springa. halt som fan, var typ rädd hela tiden. uffe flåsade på ganska bra. 200 meter kvar, då dör min mp3, mitt i greener grass, värsta peppe juh! damnit. jag belv arg och spurtade hem,. höhöhöhö, där fick uffe.
sen komjag hem och låg på golvet i en kvart.

grymmt nöjd. 5,4 km på 27 minuter. komemr ju få sån jävla träningsvärk, hatar att träna. liksom rör på mig 30 minuter, sen måste jag sitta still 2 dagar. vid närmare eftertanke gillar jag nog att träna...



Palme dog och
Lennon dog
 Fred Åkerström gick bort
Burt Reynolds dog
 om bara Bush ville dö


Kroki

Navid Modiri & gudarna. fan vilken bra skit. älskar typ alla låtar från dags för slagsmål. mihihihi, gr8.

har inte alls så mycket att skriva om. har segat hela dagen, försökt plugga lite med vet inte vilka sidor det är på... känns väldigt bra faktiskt. var och tog kort till mitt visum.  sen gick jag till stan och "uträttade några ärenden"
känns moget.

jag tycker om min datormus. den har trevlig form. och extra knappar. min förra var konstig men denna är bra.

Dina kommer hem ikväll :)   ska nog möta henne vid tåget. hoppas at hon inte anar något...

äh, alltså NAVID!


FAN VAD BRA! helt sjuukt. sitter här och typ bara gapar :O  typ så ja, men fingrarna rör sig.  

Jag har gått på gym
för att få gumpen i trim
och jag har cyklat i flera timmar
 Käkat massa protein
 för att bli mer maskulin
 men ser ändå ut som
 ett par vandrande pinnar...


Snart dör Bob Dylan

Navid Modiri & Gudarna. Så jäkla kool skit. Mycket bra musik i mitt huvud nu i allmänhet. Mycket nytt, Soko, navid, lyssnar mer på Regina spektor, tankat en Zebrahead skiva. lite smått och gott. det blri mjukare och mjukare.

igår var det nyårsafton. ganska trevligt men jag förstår inte hela jippot runt skiten. på hela året är ju nyårsafton den absolut tråkigaste dagen att smälla smällare på. har kvar några tjutrakter. dom ska jag spara till sommaren.

Sov till kvart i 1 idag. ifs bara 10 timmar men det är ändå mitt personliga rekord. har inte gjort så mycket idag, än en gång gjort det klart för mig själv att kemi inte är min grej. fan också.

Navid.
navid,navid,navid. fyfan vilken bra skit. snart dör bob dylan. lite melankolisk sådär. men jäkligt skön. tuff text. alla borde tanka albumet "dags för slagsmål" great shit.

har bandat ronja rövardotter så nu ska jag kolla. hade gött.

Snart är bara Dylan kvar
nu när Johnny Cash dog
Cohen sjunger falskt
och Bruce är lite äcklig
Bara Dylan kvar och han
börjar bli gammal hans
son är lite snygg
men det är nog allt...


saknar Dina...

RSS 2.0