Du är en

                      MIMIKRY!

Memoria

klockan är 1 minut i 12 och jag är fruktansvärt varm. Trött också för den delen. Så underbart med 5 dagar ledigt. Välbehövligt som fan.
Imorgon blir det mimikry i nybro där jag, lukas och jacke antagligen kommer trängas med fulla, snusluktande raggare från de smålandska skogarna som inte har något bättre för sig än att antasta klena kalmariter. jojo, det bli intressant. Andra året nu då, hoppas på att det blir till en tradition. Höhöhö, kajsa missar! Tänkte vara hånfull men sen kom jag på att det är hon som sitter på kreta och intar kopiösa mängder fetaost och att det är jag som sitter här och segar framfördumburken. Tar tillbaka alla onda tankar.

Nirvana. Oh....
så sjukt jävla, demented bra. Kan inte beskriva skiten, det är bara så..... bra.

Jesus don't want me for a sunbeam, Sunbeams are never made like me.
Don't expect me to cry, For all the reasons you had to die
Don't ever ask your love of me

Softworld

tja.

fick brev idag från pliktverket.... dom hotade med böter om jag inte fyllde i ett formulär. jag är för feg för att inte göra det. Svarade också ärligt på alla hälsofrågor, funkar liksom inet att ljuga om att man har hjärt och kärl sjukdomar. Sen på det sociala livet var jag tvungen. Jag är en enstöring som hatar folk och som är mer eller mindre socialt efterbliven.
vill verkligen inte göra lumpen... jag SKA inte göra lumpen. därmed pasta.

Små gröna as försöker göra mig till man. Då väljer jag hellre att vara barnslig som fan.  - Thåström

fixat biljett till WCR nu också och på valborgsmässoafton spelar mimikry i nybro, ett givet mål.

Pepp på livet men nu ska jag sova.

If you could only read my mind.

TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

åt mcdo nyss och känner mig allmänt brutal, magen har svällt upp till sin normala storlek upphöjt i 2 och huvudet känns tungt och dasigt. Utmärkta förutsättningar för blogg likzom. Skolan var tråkig, mord i mina tankar.... Imorgon är det matte och filmkunskaps grejsimojs och jag vill inte. B-L-Ä. nåja, fel att hänga läpp, träffade "the people" (kajsa och anton) på stan. Anton kastade en glasspinne på  mig och sen gick vi och fixade tåg till göteborg. 200 för alla 3. passar utmärkt juh. Sicken tur att jag är familjefar. *skrattar belåtet och klappar mig på  magen upphöjd i 2*

sen kom jag hem...

såhär var det, av någon anledning hamnade en disktrasa i någons ansikte, max/philip. sen blev det krigsföring i 2,5 mintuer. Det mesta användes som vapen, disktrasa, skor, en lime, ja you name it. Sen kom badhandduken in i bilden. En dramatisk kamp och 0 skills i snärtning medgav detta.


flåt.


Complete me, mistreat me....(8)

Willy Wonka

beundrar killen. skolan gick bra, iaf andra hälften. Första hälfen gick jag runt som en zombie, tror jag dreggalde lite på kemin. CP. sen när jag hade fått i mig mat så blev det bättre, KORV<333. skulle till stagg och göra satans uppsammlingsprov, då ringer Jacke. han ville liksom kolla läget, det gillar jag. Prover vet tråkigt, eller det var ju bara uppsats. Handledens mardörm 4 reel. Och gubben som var vakt var också knäpp. Tvingade mig att ta av mössan. *flower*.
Mamma hade glömt att jag skulle skriva så hon blev galen när klockan var 6 och jag inte hade hört av mig. Ringde runt till de flesta av polarna (3-4 st) och undrade om dom visste var jag var. jag som trodde att jag var paranoid... jag har joggat!!!! 2 km, men iaf. Dog typ. 9,5 minuter, har ingen aning om det är bra eller dåligt men lungorna var på väg upp, det är ett som är säkert.
Sen har jag chillat vid datorn, ganska skönt. Gjort lite filmkunskap, gillar Tim Burton mer och mer. Tuff snubbe. Nu ska jag snart sova.... jag har sovmorgon imorgon. OHFUCK. nu blev jag klad. klad hest.

läs kajso.blogg.se
yey

Demented

tja.
idag har jag mått dåligt hela dagen. Eller... iaf när jag var hemma. La mig vid 7 imorse och vaknade 10. Dåligt koncept för att jag ska vara någorlunda funktionsduglig. Finns mycket att säga om det mesta men jag låter det vara, Phil och Jonas är sjukt trevliga killar. Det ska dom ha. Snacka om att det tog slut i huvudet nu, gah. Sova är grejen och skolan kommer antagligen vara living hell. Man gör väl det bästa av situationen antar jag.
Tråkig blogg blä.

Demented

tja.

idag har jag mått dåligt hela dagen. Eller... iaf när jag var hemma. La mig vid 7 imorse och vaknade 10. Dåligt koncept för att jag ska vara någorlunda funktionsduglig. Finns mycket att säga om det mesta men jag låter det vara, Phil och Jonas är sjukt trevliga killar. Det ska dom ha. Snacka om att det tog slut i huvudet nu, gah. Sova är grejen och skolan kommer antagligen vara living hell. Man gör väl det bästa av situationen antar jag.
 Tråkig blogg blä.



Phil aer koolast

tja phil aer baest ivoh jag aer pa hans ameriskanska dator. Han aer ball. kajsa aer ocksAE ball :D

Snack Wrap

nya skiten på Mcdonalds. Tänk chicken burger minus bröd plus tortilla. ganska smaskigt faktiskt, desvärre är den inet värd 20 spänn. Igår och kulturnatten var himla trevlig. Träffade anton och lyssnade på orkestern och allt det där, sen kom kajsa och vi gick till stagg. Psychadeliska bandet var bäst, och viktor och viktor. LAs palmas är överskattade. Lite B med playback och allt, "jag käkar fitta till frukost". tror han tar sig självt på lite för stort allvar och därför funkar det inte riktigt. MEn Bidragskungen höll ändå måttet må jag säga. Sen gick det ingen buss vilket gjorde att vi gick hem. tjugo i 2 la vi oss, då jävligt kalla. anton sov med mig btw, mys.

Skola hela dagen och det behöver inet kommenteras så mycket. Förutom att vår kemi praktikant är dum i huvudet och borde låsas in i dragskåpet med rikgliga mängder brandfarligt material och tändstickor. ja.

Ensam hemma nu och jag ska käka kyckling och lägga mig tidigt. Sen blire nog en film också, yessss.

DLK
Tänk om jag vore lika snygg som Jocke Thå                                

Skulle du vilja komma och hälsa på mig då?
Tänk om du sa att du tyckte att jag var fin
Jag skulle bli röd och varm som en kamin.

Mart är smart, men thåström har utseendet.


Mirror Man

tja

vetifan hurj agh gjorde för att få tja stort, men det blev det!!! jävlgit ballt. idag har jag varit ledig och mer eller mindre gjort ingenting och jättemycket.
vaknade och kollade på fläktträff (giftormfilmen). fyfan vilken rulle alltså. Bästa skatefilmen någonsin. transworld har fått konkurans. sen blef jag pepp på att skata och täntke sra till ytan, messade kaalan men han kunde inte då. Jag hade inget för mig så jag åkte ändå. åka buss långt </3 hatar 402:an. blä. kom iaf in till centralen coh täntke vänta på 411 men ajg sket i det och skatade till ytan. Så gutt, har inte skatat på superlänge. poppen har tappats och halva trickpåsen. Det är det som är det sjuka med skateboard. Hur jävla länge man väntar och hur jävla dålig man än är så är det ändå lika gutt att skata nerför gatan. Även om en vanlig shove-it är ganska långt borta och man blir nervös för att göra ollie upp för trottoaren, det är fortfarande underbart.
vid södercentrum hade dom grävt lite i marekn så jag skulle stanna. på något sätt vänder jag mig och brädan 90 grader och fluger framåt och slammar ganska hårt på axeln. Detta var i låg fart på en cykelväg. Killen i buskuren brevid kollade klurigt.... Sen kom jag fram iaf. det var långt och jag lyssnade på millencolin hela vägen. UNDERBART. alal låtar är typ bra.

när jag kom fram blev jag ledsen. Ytan var blöt, och det kan jag liksom leva med; happ, det har regnat jag kudne ha räknat ut att det var blött, tusan också. MEn det såg ut som en jävla soptipp! 3 soffor och 4 fotöljer har nån jävel släpat dig och två grillplatser har dom byggt av småsten. Över hela ytan ligger ramperna från förra hallen och de flesta är totalthrashade.
*flower*
Folk inom skateboardscenen i kalmar har slitit som fan flör att få denna ytan och sen är det ändå folk som sabbar, det är ju fan sjukt. Och om det är nån skatare som har gjort det så är dom ju bara alltför blåsta... galet.
fanns väl ca 20m3 som var åkbara och jag tänkte att man gör det bästa av situationen. Försöker med en flip. Landar fel och får bakåttyngd och brädan drar iväg. Jag landar på armbågen. Hade det inte cyklat förbi en snubbe och vinkat glatt vet jag itne vad jag hade gjort. Sen nötte jag några bs 180. dom börjar ta sig nu!!!! sen fick jag tråkgit och skatade tillbaka till centralen, vilket var roligare än ytan. Kollade på 2 filmer. Charlie and tha chocolate factory och edward scissorhands. Bra filmer båda två. TIm burton har DET.

sen har jag spelat massa gitarr och segat framför datorn som jag alltid gör. Blev sugen på distillers som fan. mmmmmmmmmmmums.

I am agnostic but i hang on a cross
 Faithless saintless my sin stabs
I wear the crown of oblivion

Brand New Game

with one foot stuck in the past. Så jävla bra beskrivning på millencolin i dagsläget. Det är verkligen nytt, men man hör hur tydligt som helst att det är dom! DOM. tuffa grabbar. tänkte ta och sammanfatta helgen här på något vis. Är fortfarande i någon slags trans, locket är kvar men jag är fortfarande i en bubbla. Känns GÖTT, hoppas jag kommer ihåg vad som hände....

07.30 12 april 2008
vaknar och är så jävla peppad. trött först men sen kommerj ag på vad det är för dag. Hade satt både mobilen och väckerklockan. Skulle jag försovit mig hade jag antagligen också förskjutit mig. Åt en redig *kalmaritiska* frukost med juice och fil och gjorde några baguetter. Kom på att jag hade packat skitdåligt och började om med allt. Sen ropade mamma att det visst luktade lite bränt och undrade vad jag gjorde. Ingen skada skedd, baguetterna var i toppform.
Anlände till stationen alldeles för tidigt eftersom jag är paranoid som fan. Satt och väntade en kvart och sen kom kajsa. Peppen vad så sjukt hög! Som en jim carrey på LSD i kroppen på en retarderad panda. Kanske lika bra att chilla när man ska åka tåg. Det gick bra föresten, 2 byten. var fan orolig att komma vilse. Men det gick prima faktiskt. Åkte X200 sen och det var hur najs som helst. bruna säten och mysbelysning. fett stor toa också! Sen vägrade kajsa att tvätta händerna.
ett till tågbyte! i typ mjölby, wtf liksom. Kajsa hällde ut kaffe över sin hand, sen påsen, sen jackan, sen halsduken. himla skoj och det snöade! Fatta julkänslan. usch. men mys. det satt två emosar på tåget med snuskigt, tunnt, svartfärgat, nerkladdat hår. Det blev sabbat när han satte sig i sätet. mihihihihihihihihihihihihihihihih. tror inte han märkte något (6). I örebro södra hoppade vi av. Det såg ut som lessebo typ. När vi frågade om det var örebro central och fick svaret nej hoppade vi på snabbt som attans igen. Sen var det örebro centrum. Det regnade. Och vi kände oss TYP vilsna. fast vi hade karta!!!! hitta.se<3<3<3 sen gick vi en jävla bit. Och vandrarhemmer infann sig också på angiven plats. Men inte personalen. "receptionen öppnar 17". fuck med versaler. Vi bankade lite ock var arga. Den kom två trevliga snubbar och öppnade. Sen satt vi där och häckade och handlade och lagade mat. fett gott. Pasta och tomatsås. diska var inte skiten. kajsa satte på kokhett vatten som jag sköljde av händerna med och fyllde på diskhon till bredden. det blev ganska kul på något vis, haha.

Sen signerigen! gick vilse pyttelite. och vi missade nikola som spelade 3 låter från nya skiva nakustiskt. trist, men skitsamma. Vi fick våragrejor och var allmänt nöjda. Skakade hand med nikola, angenämt INDEED! Tvätta mig? ne.

Sen kom sthlmarna igen. Erik och en til och tvillingarna. Är sämst på namn. En tvilling blev mobbad hela tiden, så sjukt kul. Han fick typ diska och när han vänta sig om drack dom upp hans sista öl. Trevliga pojkar.
Se nbelv det till att handla frukost, soya yoghurt och banan. och bröd. Och sen bara hängde vi på rummet och var allmänt uppspelta. SEN SPELNIGNEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spelningen

CP BRA
köpte en tröja först och tog på mig. supernajs. kajsa den snälla lånade ut sina sista 40 coronas så jag kunde köpa den. Sen hade jag 4:- kvar. Drog på mig den och såg nöjd ut. Förband var tysta mari och bloodlights. Tysta mari var sköna och påminde som fan om ebba, men ändå egna. Skitbra. bloodlights var norska. Ingen fattade mellansnacket och låtarna var random rock. då hade vi typ stått i 2 timmar. fatta smärtan och så had vi gått typ hela dagen. Sen gick millencolin på......
dom började med penguins and polarbears. sjukt bra. Först stod vi nästan längst fram ganska långt till höger men efter ett tag liksom drogs jag in i massa. FATTA MOSHPIT. så jävla kul! har typ lärt mig nu! blicken uppåt och axeln först är dom två reglerna man bör följa för att inte få allvarligare skador. föresten är jag övertygad om att jag gnuggade rumpa med jack black. Så sjukt lik! det måste varit han... men vad fan skulle han göra i örebro....nåja, tillbaka till spelningen. Dom hade 4(!) backdrops. som verkligen droppade!!!!! belv lika glad varje gång ^^
spelade sjukt bra låtar. Bullion, mr.clean, olympic, farewell my hell, ray, fox och massa andra. SÅ JÄVLA BRA!!!!!
och the ballad. det går inte att beskriva. det gör fan inte det. Avslutade med kemp. det var ståtligt.

En var vi nöjda. hur jävla nöjda som helst. wii, gick genom örebro söndersvettade. var verklgen genomblöt, freshilicious. sen tänkte vi ju typ partaja. MEn örebro är dött. lite iaf. inte värre än kalmar, men ganska dött.
vi stack tillbaka till hemmet och träffade på shtlmarna. Dom har föresten band! onelegshort.info.se c-c-c-c-check it out. dom hade typ 27 öl som ddom skulle dricka upp, det gjorde dom nästan medans vi glodde pulp fiction. Skitbra film. oh yeah. sen blev det typ 3 och vi tänkte gå coh lägga oss. och det gjorde vi.

vaknade typ 7, galet trött. och locket var på. indeed.
sen käkade vi bröd, yoghurten luktade skit så vi lämnade den. Sen peppade kajsa och gjorde en smiley. avundsjuk som fan, baissnyggt. fast det kanske är en tjejgrej... iaf, nålen fick användas 3 gånger eftersom kajsa är sadist och låtsades som att hon inte hittade hålet med smycket. Efter ungefär 45 minuter tyckte jag att det fick räcka med att skada sig själv och så fixade jag smycket. Stolt som fasiken. (nf)
sen var klockan mycker och vi fick gå till tåget. Sen var det helt enkelt tåg hem coh det var ju inte så där superspännande. En stor dos övertrötthet och skämt i marknivå gjorde ändå resan skojsig.

nu är jag hemma och nöjd som fan. Bästa helgen i mitt liv, utan tvekan. Finns nog bara ett ord att sammanfatta allt med, UNDERBART! :D

kajsa har alla bilder så glo hennes bdb typkajsa och kajso.blogg.se      yeah.

Cash or Clash

Klockan är 1900 och jag känner att jag verkligen borde sova snart. Lite mat först bara tror jag... grillat luktar det som. En utdragen berättelse om helgen kan förväntas komma upp här någon gång i veckan. Men inte nu.


I shouldn't live in this part of town.
 Human nature sure has let me down.
Segregation! Does it ring a bell?
 I've gotta name that you can't spell.

image26


Course on Pennybridge

WOW!!!!! pepp som fan. Tänkte skrive en utdragen blogg om hela dagen. Måste packa, hinner inte. Måste sova också. Hade kemiprov iaf som gick prima. Känns GÖTT.

Nu ska jag gå och sova innan antagligen mitt livs bästa dag. Regn är utlovat. Inget kan sabba millencolin. Förutom typ orkan eller fågelinflunsan som sprider sig i örebro. uschusch, gud förbjude.
image25

yeah.

blabla brist på fantasi

sitter i biblan och latar mig. HAr prov 9.30. Kemi som är cpsvår och konstig över huvud taget. Hoppas det går vägen ändå, tänkte plugga fram tills dess, hoppas att det också går vägen. Bussresan till plugget var angenäm, millencolin. SÅ JÄVLA UNDERBART! är så pepp på imorgon så att det är..... sjukt är väl en underdrift. Ja, väldigt peppad i alla fall. Tåg i 5 timmar är väl ingen hit, men det kommer vara så jävla värt det. Hoppas också på lite partey partey sen. Det vore najs.

nU ska jag läsa 27 sidori min konstiga kemibok. bye

Just det

Operation 10mm - Acomplished. känns gött. tog hålet i januari och det var hemskt. ca 4 månader senare, och här är resultatet. Nu orkar jag inte bry mig om det längre. Bara det inte börjar lukta *flower* igen. image24

Jag trodde helt ärligt att jag aldrig skulle säga det här men

"Jag är en vampyr" men Markus Krunegård är en förbaskat trevligt låt.

Kajsa har all rätt att säga "Vad var det jag sa?!" det är okej.

Don't worry, mama will fix it.

Tja!

BLoggen är in buisness igen som man säger, får se hur det lbi med aktiviteten. Ska nog skriva lite åt mina 2-3 trogna läsare iaf. PLugget tat kol på mig, det är trist. Fast det funkar ändå, gillar att ha nåt att göra. Surt när man inte har nån tid att göra nåt annat bara. Frihet är något jag saknar något. Svenskaprovet idag gick förövrigt dåligt, pluggat på fel grejer. Damn. Det som håller lågan vid liv är tankarna kring lördag. Det kommer bli så jävla bäst. 
Lyssnar mycket millencolin nu, det gäller ju att peppa! dagens bästa tid är den lilla halvtimmen mellan skolan och plugget hemma när jag åker buss. Blir ganska glad om jag slipper snacka med någon. Då är det jag, mina krasliga, vattendränkta ipodlurar och bussvibrationer. Lite meditation typ.

På vägen hem såg jag en katt i ett träd. Hämtade max och så försökte vi klättra upp, men gav upp när handflatorna gav vika. Vet inte vad vi hade täntk att göra riktigt om vi hade kommit upp till katten åndå.... hursomhelst så kom ägaren och löste allt. Slutet gott allting gott.

Kinaarbete nu, redovisning imorgon. Vi bara ha det gjort.

Tycker det är lite gnälligt här, men jag är faktiskt ganska glad. faktistk :) plugget är lite jobbigt bara. Men jag är nöjd, fel att klaga. Machine 15 blir också bättre och bättre. Var skeptisk först och det är fortfarande inte det millencolin gör bäst, men det funkar. Det gör det. Nu blev jag pepp på TVÅ grejer till i Örebro. Det blir spännande, hmmmmmmm.

The wind is blowing and the waves are all I see
they take me away into another perfect dream
 that's what it is, a dream


blä

:D:D:D test, fortsätt läs min blogg, nåt kommer kanske hända men nu är jag trött

RSS 2.0