Under the Sun

Jag som gillar lysrör har släckt ner för dagen igen....

läget är bra. trött som fan, men det knallar på. sovmorgon imorse, det sket jag i och gjorde tyskaprov. tror nog att det gick vägen. sen svenska men älsklings-eva. faktum är att hon var helt okej idag. skönt att slippa vara arg hela tiden. lunchade på mcdonalds. det gillar jag som fan. var nästan alla killar i klassen. så går det om man ä miniklass. ganska trevligt. sen massa mer skit och sen gympa. hatar det. men idag var det lugnt. volleyboll. tur att alla suger så hårt, annars hade jag inte haft något roligt alls. jag och kaalan är så grymmt peppade. liksom på fruluftsdagen. det är liksom blod, svett och tårar som gäller. *blink*blink*

efter var det kul. johan och lukas torterade gustav. lite kul var det. stackarn. han blev snärtad bl.a. på läppen. sen gick lukas på mig. men han fick smaka på sin egen medicin. tror faktistk jag vann slaget. en helt ny känsla som uppenbarar sig.
dagens två kommentarer:
Lukas komemr gående från omklädningsrummet med charlies gråa hood och sina egna gråa mjukisbyxor. förtvivlat börjar han fråga alla om dom har tshirtar att låna ut.
kaalan: men du har ju en hood på dig?
Lukas: amen, grått-grått, det funakr ju inte!!!!!!!
mihihihihihihi

och johans: asså, det går inte att vara bisexuell, man kan ju inte både vara störd i huvudet och frisk på samma gång?!

dom borde hamna på tjuvlyssnat.se synd bara att jag inte tjuvlyssnade....


Well I don't want no preacher telling me about the god in the sky

 No I don't want no one to tell me where I'm gonna go when I die

Don't let those empty people try and interfere with your mind

Just live your life and leave them all behind...

godnatt.



Jag såg en U-båt i mitt badkar...

tjeena. läget är bra. trött som en get. somnade nästan på tyskan. håkan var så vänlig och stack pennan i benet på mig då och då. tack. imorgon är det tisdag och jag fasar. idrott... hatar verkligen skiten.funderar på att skolka den... men jag var inte med förra gången heller. baaais. gympaa är skiten. och inte på det där coola viset.

spelade crysis nyss. fyfan vad jag suger. riktigt hårt. men det är kul! :D skillzen kommer nog efter hand. är ju lite sugen på Call of duty 4, så som alla pratar. har tankat hem något men den känns giftig. vågar inte öppna. kanske imorgon. och så har jag beslutsångest för jag vet inte hur jag ska göra. med någonting! allt fuckar i skallen. och det smakar skit, blä, blä. (kunde inte låta bli)

...Du måste tro mig det är allvar!

Det blir värre om man gör det värre!

så sant som det är sagt.

 jag ahr varit hos anton i helgen och det har varit supertrevligt. stack dit med kajsa i lördags, suprise suprise liksom! han blev glad :D fick ett ds fodral av mig. vill ha ett jag med.... det bjöds på tacos! och shit vilken god sås! helt otroligt. nån specialsås, måste ha mer! sen spelade vi. det gjrode vi typ 90% av tiden. och det var himla gutt :D simon ägde på halo... det bjuder jag på. sen blev det tåårta! den var god. anton tog supermycket. sen mobbade han mig för att jag använder ordet ballt. fattar inte riktigt. sen mer spel!!! anton har 3 systrar. henny, ganska tyst men himla trevlig. tora, snäll men lite hård när hon spelar ds. hon liksom hackar med pennan på skärmen. och så har vi alice. hon hackar mig i pannan med pennan. satans little helper... uttryckte väldigt tydligt att hon hatar mig. eftersom jag är dum i skallen. och för att jag är elak. varför ville hon inte säga. det jobbiga är att det känns jobbigt att slå tillbaka mot en 11-åring. efter 4 timmar kom jag över den spärren :D

 och sen spelade vi mer, och mer ,och mer. OCH ACHTUNG! :D:D:D:D:D  mihihihi, när philip talar dör kajsa. (Y) sen vetj ag iten vad vi gjorde. satte www.meatspin.com som startsida på anton och simons dator några gånger. tröttnar aldrig. sen segade vi bara. skulle sova halt i soffan. det var skönt. en kvart. sen palladej ag inte mer och kröp ner hos anton (sängbrist!). frukosten var sjukt god. mat är min passion. P-A berättade för mig om varför kor och tjurar har ring i näsan och hur användbart den kan vara. hmpf. tur att min inte är sluten. gissa vad vi gjorde efter frukost?

SPELADE! midtown madness. bussrace är grejen. svindlande farter. sen tog jag bussen hem och mitt liv blev trist igen. njaaaa. nästan. har pluggat massa.... med det finns hopp. :D btw, så blev kajsa överdrivet ägd på samtliga super mario spel. var bara tvungen ^^

Jag vet jag måste göra min grej, spelar ingen roll vad folk säger, nej. Det är nu eller aldrig, det är allt på ett kort. Att det är nu eller aldrig gör steget för stort. Det ser ut som jag får vänta för evigt för att få nå'nting gjort.

Är du gul eller?

The grass is greener on the other side, someone told me she had finally seen it...

tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

är glad idag. NY KONTROLLSPAK TILL NINTENDO 64! :D:D:D fan va najs, styvhet är grejen. när dom gamla bli sladdriga måste dom bytas. tvspelsweb är bäst. tack för såna bra pryttlar. skolan var som vanligt. seg och helt okej. liksom helt lagom. så svenskt alltså. DLK är fortfarande inne. dom åker nog inte ut på ett tag. foo sho!

FEST IKVÄLL!!!!! för dom flesta utom mig. jag sitter hemma. lika bra det. har ju NINTENDO! är verkligen peppad. ska nog sitta större delen av natten. :D och kolla ilte HEROES! naaaajs. vet inte, men jag känner mig inte tattig för att jag sitter hemma. tävrtom. för det är GUTT. avslappning är det jag behöver. och imorgon blir det pluggpluggpluggpluggplugg hela dagen *fniss* så tråkigt såatt jag döör.

uffe kom hem idag. trevligt trevligt. han har med sig kameran, har saknat den. idag är jag väldigt materiel. jag njuter ifulla drag. :D ska nog käka snart, är hungig och har inte käkat nåt riktigt idag. msdonalds var stängt, KG grillen tar inte kort, gustav orkade inte gå till baronen och i matsalen fanns det mousaka. inget ont om den, men den var inte i toppklass oliverna smakar sågspån. den enda positiva var att dom hade vitlökssås men chipsdipsmak och saften är bra den också.

Forget your own lawn come over to mine.


ingen skate på 3 veckor nu... känns fördjävligt. på riktigt. dessutom får jag håll när jag promenerar. ska nog börja röra mig lite. extrema tider kräver extrema åtgärder.... nu kurrar det som bara den. ska nog käka.

heido

image8 mihihihihihhi










Le som en fotomodell

blä, tänkte ju skriva blogg! men jag och max fastnade vid Frets on fire. värdelöst och älskvärt spel. "Cuz you really do suck, now, when you have finished this tutorial, go sell your keyboard on ebay" hihihi.
fixade hit N64 idag också. längtar till helgen ^^


image6
Du kanske undrar hur vi kompisar kan va lyckliga jämt?
Det är helt naturligt! Vi är kopior av de skönhetsideal som vi beundrar.
Är du inte lycklig så är du till besvär och såna svaga individer har vi ingen användning för här...


Du måste le som en fotomodell, du ska se ut som torkat revbensspjäll , du måste le, le som en fotomodell...

och det där jag sa om att De lyckliga Kompisarna var på väg ut, helt FEL. dom är inne, och som aldrig förr. heido




Jag simmar lugnt och axel glor på Vattengymnastik

blä.

har ont i magen. men godis är faktiskt bäst. är peppad som fna på att införskaffa mig några nya N64 spel, särskilt mario kart 64 gaaaaaah, bra spel det där. inga pengar tyvärr. + att spakarna är helt sladdriga. men jag har hittat en sida som säljer endast spakar! :D helöt underbart. men plånboken sviker ännu en gång. sheisse.  skolan var helt okej idag också. hade mitt anförande om mario idag. snackar ju som att jag hade hal anka i käften men jag ska inte klaga, det kunde gått mycket värre. och det är bara att konstatera. ALLA älskar mario. du med. nu beställde jag kontrollspakarna ändå..... fan. men jag är GLAD ändå! :D mer styrspak åt mig och mindre julklappar åt nära och kära.

tror jag har överlyssnat DLK ett tag nu. får nog dom på is så att jag inte tröttnar. millencolin är fortfarande heta. och black sabbath. black sabbath indeed. känner lite lyckorus nu! ^^ att sparkarna kommer snart, det är NICE. ska spela Zelda som tusan. när jag inte pluggar. vilket jag alltid gör. hmmm, vi får se hur det hela urartar.

köningen till rugbyn är imorgon. han inte ens övervägt att köpa biljetter förräns i eftermiddags. nu är min ekonomi körd oc hdet känns rätt skönt att slippa stå ute i kylan hela natten. tacka vet jag duntäcken.
hela dagen har jag fått för mig att det är torsdag. egentligen borde jag fått för mig att det var tisdag eftersom vi var lediga då. så jag hamnar 2 dagar fel. känns klurigt, men nu tror jag att jag har allt under kotroll. det är onsdag idag. imorgon är det torsdag.

gjorde misstag igårkväll att sätta på lite smk innan jag skulle sova. nada bra idé. funkar ju typ bättre än energidryck! låg där i sängen och sprattlade ett tag. sen somnade jag nog. kasta sten är bästa låten om man cyklar och vill komma framåt. svårt att chilla med det där blippet i lurarna. men jag gillar det. (Y)

och kajsa är i stockholm. är avundsjuk. jag vill också! men hon kollar fotboll. hö hö hö. stackarn. och BTW! kolla kommentarna på förra bloggen! Sylar från heroes gav ifrån sig en kommentar! 
"heyy philip it's SYLAR! just wanted to say that i love to read your blog :D i'm gay and i luuuuv you. / sylar hihi"
creepy shit. tur att han är på min sida, för min hjärna får han ICKE!

nu ska jag läsa kemi. wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii                  e

image5    <------ hjälte. därför får hon vara med här. erhm.....

Thank you Mario, bout our Princess is in another castle!

tjaaaa.

sitter och pluggar Mario, kom på förut att jag ahde massa kvar att skriva och sen lära mig skiten också... så det är ganska kasst att sitta här och skriva blogg, men.... äh, jag har inget bra försvar. behöver omväxling helt enkelt.
har varit en helt okej dag. elelr det har varit mycket bra. ingen skola liksom! utvecklingssamtal vid 10.... hmpf. men det gick helt OK. sen hem och plugga mer. plugget tar över mitt liv. känns hemskt... kommer jag någonsin bli någonting mer än bara statistik? mihihih (patte kejtson och arbetarna) ball låt alltså.

sitter och frossar noblesse. svårtippat huh? fick den av mamma. vet itne varför... nåt lurt på gång kanske. innan gillade hon inte piercingen, men nu verkar hon mer positiv. typ försvarar mig och håller på. bättre an att hon gnäller iaf. mamma är nog bäst...<3

kollade lite på Magnus Betnér uncut.  skiit bra standup. typ 40 minuter. han är fan så jävla bra! "jag har gjort något dummt i tv, och jag vill be hela sveriges befolkning om ursäkt. jag ber om ursäkt för att jag inte dödade runar när jag hade chansen." hahahahahaha. roligare på film. ni borde kolla in den. (magnus betnér uncut) göregöregöregöre!

har itne skatat på evigheter och det känns lite deppigt.

PUNK ROCK REBEL - MILLENCOLIN.
fyfan vilken sjukt bra låt. gåshudsfaktorn är skyhög! ni borde lyssnar allihopa. vet inte vad det är riktigt. jazz med distortion? näääää, bestämm själv. bra är det iaf. och heroes. bästa avsnittet idag. "fallout" (är fortfarande på säsong 1) SÅ BRA! ord kan inte beskriva.

kommer inte ihåg att jag tyckte dagen var så här bra när den väl pågick, men nu i efterhand kan jag inte klaga. borde leva mer i nuet. me nnu lever jag ju i nuet. elelr så glädjs jag bara åt det förgångna.. kenpigt det där med tid. får be Hiro att få rätsida på det.  BYE!

He's a rebel it's plain to see
Punk rock rebel so full of strife
 He's a rebel and he'll always be someone who changed my life 


texten är ju sådär. men riffet är bäst så det jämnar ut sig.

image4    <---  Could use on of those....

I guess you get the polarbears down here pretty soon. Speaking of polarbears, we have this new song...

Blogg. hmm, var värsta sugen på vägen hem från skolan men nu är det ganska tomt i skallen. hittade mitt DS som har legat på sedan i torsdags. Batteritid<3 sånt har inte PSP! sug balle. sony sucks.

har diggat millencolin hela dagen och det har varit übergutt. gillar när jag får mina millencolin-tider, händer några gåner om året. lite som flyttfåglar eller nåt. man tröttnar aldrig. denna tidesn album är faktistk det nyaste, Kingwood. förra gången var det Life On A Plate. då tycket jag att kingwood lät jävligt fjantig och att millencolin hade tappat stinget. jag tar tillbaka allt! Kingwood är ett mästeverk och Nikola med CO är kungar.

lukas och hennig är sjukt skillade. trollat för mig massa idag. helt sjukt. gummibanden satt ihop på riktigt! galenskap....

skriver om Super MArio nu. ganska gutt. bättre än englands statsskick iaf (fuck you eva) men det är nästa veckas problem :D mario är bäst btw. har funderat lite och det är jju genialiskt. rakt igenom. synd att dom nya spelen tänjer lite för mycket på gränserna. liksom fallande lava-klot? njaa, där går gränsen. + att det är ruskigt svårt!!!

käkade mcdonalds idag. supergott. sen skulle jag göra tuttnyp på johan och gjorde mig illa i tummen. gör ont fortfarande. måste ha stukat den...

Punk Rock Rebel.... fyfan vilket riff! gaaaaaah :O superbra. ska nog "dansa" lite.

It's a mindgame we play. Rule the roost, major cliche. While one of us is fit the other's going insane. And every time we think the positions will remain.



image3


gick in i en vägg när jag skulle ut från lärarrummet. annars har dagen varit helt normal.

Farewell My Hell

på begäran ska jag blogga mer. tveksamt om nån kommer läsa den, men jag kör på ändå. helgen har varit seg. och grymmt skön. och tråkig. har för mycket plugg... blev iaf klar med engelska recensionen nu. känns nice. bara ett ton läxor kvar då. och så längtar jag till sommaren som fan. det måset ju bara bli festival!!! rassle är nästan säkert tror jag, och sen hultsfred.... där får vi ser hur det går. men antagligen om plånboken samtycker :D

 Millencolin är bäst. jo, det är dom bannemig! om dom komemr till hultsfred är det ju ingen tvekan, då drar jag dit.
sen kan jag dö. mitt liv är liksom fulländat sen. finns inte så mycket att toppa det med. ozzy och millencolin....

http://www.classic-retro-games.com/Super-Mario-Bros-_304.html massa gratis retro-spel. NJUUUUT!

insåg nu att jag har haft samma t-shirt på mig i ungefär 51 timmar i sträck nu. har varit supergutt. och jag känner ingen svettlukt. tror jag är immun eller nåt...
 är lite efter med heroes (7:de avsnittet nu) men det är ju sjukt bra. lite beroendeframkallande. Hiro är absolut bäst. utan tvekan.  nu ska jag spela lite mario till. sen blir det plugg igen. ska snacka om nåt i skolan. valde mario...

Mariomariomariomariomariomarioariomariomariomariomariomariomariomariomariomariomariomariomariomarioa
image2
For all you know you're doing fine, but I guess it shows that even jewelry that's fake do shine

Different Drum

tjabba tjabba. sitter på biblan. ganksa soft. jag är så lagom klar i skallen så att jag glömde bort att det var sovmorgon. surt som fan.
 gjorde lite matte. inser nu att jag inte kan någonting. no joke. tror helt ärligt att jag blir mer och mer "matte.korkad". alla sånna där utträkningar och skit, den smartheten minskar drastiskt för varje jävla dag. känns dumt eftersom det är prov på torsdag. det får helt enkelt bära eller brista. + att jag ska läsa 98 sidor tyska till påfredag och då skirva prov...
utbränd efter 1,2 dagar i skolan. det är ILLA.
 // philip

RSS 2.0