Una mañana muy...

hej, morgonblogg är inte vanligt för min del, här kommer en iaf. vaknade 04.22. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
det var ljust som fan då. har inte sovit sedan dess. sammanlagt 5 timmar sömn, känns som att man borde ladda på med lite mer inför festival liksom. Men, det går nog iaf, som alla optimister säger.
Ska snart käka frukost. snart. mår fortfarande morgon-dåligt. Då är ost INTE skiten. blä. Jag spealar gitarr nu. Stry of my life. Jag sabbar ska-verserna totalt. Också blä. Sen spelarj ag introt på surfing in my room. Det är lätt och låter superhäftigt = klad fiiilp

som det kontrolfreak jag äör kom jag på att jag inte vet vart i hässleholm skiten ligger, kanske värt att kolla upp nu... om man måste åka buss eller nåt blir jag deppig.

Förbereder mig på dn bästa dagen i mitt liv (tror jag), den började sådär, men det blir nog bättre. pöss

Una S!ESTA por favor

pepp? Oh ja.

idag var jag snäll mot mog själv och gick hem 11. Stack till nova och hämtade älskling. Vi stack, anton käkade banan och ser tog vi våra kära brädor och begav oss mot stan.
Det var helt underbart. vi surfade runt och käkade på McDo. McBean is the shit. men lite stark.... belv supertörstig. Sen stack vi till vattentornet och bombade den backen. Antons handskar (mina) var sepe så spikarna blev varma och brände antons hand. Då ramlade han av och slog i röven. Såg sjukt kul ut, vågade inet skratta riktigt... stack till netto och slappade supercoolt vid rondellen. Snackade country och svarta sångerskor. mys. sen sjöng vi punkskolan och begav oss hemåt. fatta vad långt vi har åkt! SIC.

Eftersom anton är kool och retro körde han vespa idag. han inte fattat hypen förräns idag. Lite FOX-känsla. The best ride i ever had.... lalalala. Vi åkte longboard efter vespan. Det toppade 40. lite läskigt, men vi hade förväntat oss blod och gråt. Lite besvikna åkta vi hem och skalade potatis.

SEN gissa vad? Vi åkte mer ! fast jag åkte vanligt bräda. Stack till IKEA. Fett najs parkering. Longboard gör mig pepp på skateboard. kanske för att jag inte suger ******snopp på det. okej, lite.Max knäckte sin bräda, sen skulle vi käka. Antons moppe krånglade när jag körde och han belv orolig. Tvingade honom mer eller mindre att jag skukek köra ändå, och det gick bra((: den är mysig. Fast när man blir skjutsad skakar det som fan och det känns som att man bajsar ton av löst bajs. Men det är alltid inbillning. SOM TUR ÄR!

är pepp nu. som fan. Lite nojjig, gick på dass, kollade mig i spegeln - pillade mig lite i naveln. satte mig på das igen och kom på, just det , jag var på toa nyss. Steg in i duchen, blöter knappt håret och börjar massera in coops-budgettvål i håret. Staägner av vatten och funderar på vad fan jag håller på med.  Sedan dess har det gått bra. Typ. Höll på att glömam tågbiljetterna men fick påminnelse.(Y)

tänkte inte blogga, men jag fikc ihop lite ändå. najs.
hatar usa men gillar amerikanare, iaf surafare och skatare. Dom är trevliga. Liksom erik i masshysteri. Ska byta EP:n jag råkade få mot skiva imorgon. Yeah.



Fox.


Fud

image64

Gamla "muffins"

image59
image60image61image62
image63

sådär.

iGod

har snackat med grejen en kvart nu. känner mig lite ensam, men det är fortfarande kul. ^^
image58

One nation, under God.

kemiprover gick mycket sämre än väntat, fuck liksom. men det är lugnt, Done is done. fick reda på att SO:n (hatar den) är inställd så jag hoppade högt och åkte hem. Skolkade alltså gympan. och matten... man måset unna sig något ibland. jag har iaf gjort något vettigt. Tittat på 6 avsnitt Jackass. En av dom få saker som jag skrattar högt av när jag är ensam (LOLCATZ). snart ska jag till papa och träffa Jutta, dom har visst varit i norrland och härjat. Förbereder mig på slagkraftiga tyska kommentarer om diverse piercings. Det går nog bra tror jag.

Peppar inför siesta. Inte länge kvar nu, yay.


"Flickorna vill det här"

brukar inte läsa kvällstidningarna för att de oftast bara skrver om ointressanta skitsaker som schalger (okej, 8 sidor tillägnades detta), billigaste vinet, 3 nästan påkörda/mobbade/hotade 12-åringar som borde skylla sig själva eller nåt fint repotage om nån "låtsaskändis" som är så kär i en annan låtsatkändis. Förresten sa Carolina gynning att hon är för smart för att spela dum. Hon är för dum för att se ironin i det hon gör.

Det jag vill komma till är en artikel om FLDS, en religionskrets i södra USA. Helt sjukt, kvinnorna är underordnade männen, dom får inte gå till stan utan männen, då blir slagna, får inte klä sig i rött, det får bara jesus och när de blir "känsmogna" är de redo att bli bortgifta till 40+are som redan har 2 fruar. Ni förstår, det gäller att ha minst 3 fruar för att komma till himmelriket.

Det handalr alltså om frihetsbrövande, barnen får aldrig se utsidan eftersom de är helt isolerade från att dom föds. Tv, dator eller radio, nixpix, lyssna på pastorn och läs bibeln - den enda sanningen.

Reagerar ganska starkt på det här. tänker att andra i sverige också gör det. Funderar på hur många som tänker efter och länkar det till den svenska krsitendomen? i mitt huvud känns det som att det är relativt få. Folk är för jävla inskränkta och gammalmodiga för att ens våga tänka tanken på att säga något ont om den gamla snälla svenska kyrkan, dom gör ju så mycket bra. Sångstunder, pyssel och lek, och ibland bakar dom bröd. Inget harmlöst med det? Fundera lite djupare på vad som ligger bakom. VAd är skillnaden mellan dessa två sekter? De går efter samma bok, och tolkar den lite olika. vem som har rätt lär vi aldrig få reda på eftersom det är just en tolkningsfråga. Men i vissa punkter är det någolunda eniga. Kvinnosynen, det går inte att förneka när det står att kvinnor bör underordna sig männen (dom är ju faktiskt en del av en mans revben) I sekten framgår det mer tydligt men dagens kvinnoförtryck kan inte härledas från någonting annat än den gamla härliga svenska psykologin. Den där mysiga, lite nostalgiska inställningen. Vi vågar bara inte inse det. fucktards.

Största skillnaden är väl egentligen det fysiska våldet, som jag alridg har sett några tendenser till i den svenska kyrkan. Vet inte om jag borde berömma den eller bara ignorera det eftersom det bara handlar om sunt förnuft.
Men det kanske inte är det fysiska våldet som är det största problemt utan det psykiska våldet som svenska kyrkan  och resten av alla slags religioner i allra högsta grad använder sig av. tack för mig.

bästa.hemsidan.någonsin

image57

Trött på Tvång

hej, masshysteri är bra. Svårt att välja mellan dom och moneybrother. Han är säkert partey och ett säkert kort. Masshysteri kan var hur bra som heslt eller medelmåtta live. Tveeeksamt.

jag är typ sjuk. Eller konstigt förkyld/allergisk/psykiskt sjuk. Var typ vaken och drömde hela natten om andragradsfunktioner, helt galet. Xupphöjti 2 -17x + 12 = 13 och massa shit. låg verkligen och löste dom i huvudet, helt cp. Sen blev det antalgein fel och alla siffror började skutta omkring. hatar sånna nätter. Nu är jag typ helknäpp och har onti huvudet. Har inte tid att vara sjuk :(

skolan var chill annars. Jag och gurra bestämmde oss för att gå och glo på Daniel Lemma som spelar på Söderport ikväll, men jag tror inte någon av oss orkar nu. Var aspepp förut. Sen är det ju 18 så det är ju lotto på att komma in över huvud taget.  Är galet trött också. >>Borde plugga kemi. Pallar nog inte mycket ikväll.

Imorgon blir det att pallra sig till stan och lyssna på orkestermusik. Mysmys. Picknick blir det tror jag. GÖTT.

Jag är så trött, så trött på tvång. Röster som befaller gång på gång.
image56

www.myspace.com/masshysteri


Track 8

hola los somos.

läget är bra, men jag är döförkyld/allergisk så snoret ringer. Ögonen är också cå så det är antagligen allergi. ASDÅLIGT. men jga är glad. Matte B är över. Fatta stoltheten! Provet gick sådär, men det skiter jag i för nu är det slut. Firade med en twister och det var gött. Sen vare chillbiologi och vi kollade blommor och hittade på låtsasnamn. Det var också najs. Stack till filmkunskapen och fick gå efter typ 5 mintuer för jag har skrvit klart mitt hemma ((: ibland lönar det sig att vara n3rd. Skillnad på halv 2 och halv 5. Verkligen.

Pepp på siesta. som alltid. Nu är det inte länge kvar. Gött. Millencolin kommer vara bäst, men jag ser även fram emot Jose, Masshysteri och Babian. Hoppas man hinner se lite johnossi också. Dom är ju galet bra. Men i millencolins skugga.... låter det osagda vara osagt. dom var för övrigt überbra igår på P3. Om jag inte hade varit en obotlig bdb-idiot hade jag missat det ! ibland lönar det sig att vara n3rd.

Bad religion är bra skit. mumma. låten heter sorrow men p.g.a. idiotiska uppladdare så är den döpt till track 8. hursomhelst är det bra!
Now I don't know what stopped Jesus Christ
From turning every hungry stone into bread
And I don't remember hearing how Moses reacted
When the innocent first born sons lay dead
Well, I guess God was a lot more demonstrative
Back when he flamboyantly parted the sea
Now everybody's praying
Don't pray on me

mat.asgott.
image54

image55

 mi hermana y yo soy muy koolos.

Time Bomb

tja. idag känner jag mig tidlös. hejdå

Ge mig kaka nu.

babian är koola, dom kommer till både Siesta och Rassle. Yez. peppar typ sönder till allt. ÅH, West Coast Riot. Liger sömnlös och tänker på öset.  Fatta Moshpit till NOFX. spelar ingen roll vilken låt. gosh. Även pepp på siesta, endast ett tiotal dagar kvar. Masshysteri är för övrigt mcyket väl värda cred, dom besöker samma festivaler som Babian. Lyckat upplägg.

skola är galen och jag orkar inte snack om det. Ingen fara på taket. bara tröttsamt. Snart är det sommarlov.

ÄRRRR SJUUUUUUUUKT PEPP PÅ WEST COAST RIOT!!!!!!!!! helvete.

och det kommer en freak show!!!!!!!!! en riktig freakshow! Med skäggigga damen och spikar i näsan och en tant som tror att hon är en katt. supertufft.

Sen kommer mika edin och resten från sthlm och har med sin en ramp, och hensley ska döma skatetävlingen. Är det inte bara för jävla tufft? jo, det är det. Fy skäms om du missar detta.

Beundransvärd? ja.


Chiquita Chaser

nyttigaste mellanmålet på år. banan är bra. Sen käkade jag morotsbiffar som faktiskt var SKITGODA och mos.

bakom godbiten kan man även skymta mig om man kollar noga. Egobilder is teh shit.

image53


It's impossible to expanf if you never get a second chance...



Ryser lika mycket varje gång och drömmer mig tillbaka till 12/4-08. Baest.

Gif då

image52

So I wanna be a member and I wanna be a name
And I Wanna be a local face and play the social game
Dancing through a time warp in your dinosaur trends
The limit of your mind is what they're counting on all ends


who put the bomp?

hejhej, här sitter jag och är svettig. trött i vaden också.
nurignde anton. Han sa att han hade min t-shirt på sig. Men det gör inget. nu ska jag duscha ffs.



idag har varit mycket trevlig. Anton anlände runt 4 på morgonen och då sov jag. Vid 10 gick vi upp  och mötte kajsa vid bussen. Först var det superkaLLT men sen blev det varmt((: vi käkade frukost och hade det allmänt trevligt.
SEn blev det longboard. Supergutt. Anton är värsta duktig. Kajsa lär sig hon också, är faktistk myket imponerad av vad hon åstakom! Därefter stack vi hem och käkade. Jag var värsta fixarN och lagade mat. Soyakorv med makaroner och aioli. det var faktistk jättegott förj ag var hungrig. Sn åkte vi lite till och kajsa trillade. Jag missade det. DAMN. händerna är värst att slå i. det gjorde hon. och det kom BLOD. sen tog vi på spreyplåster. det tycker jag är bra (Y),

nu ska jag slappa/ plugga. Som vanligt alltså. Bye



wienerbröd. (google kallar det för giffel)

Save your day

guten tag.

om sådär 11 timmar kommer anton. Då ska vi antagligen sova. Sen ska vi surfa asfalt. Ser fram emot det.
Idag har jag tänkt att plugga. Har skrivit en krönika iaf, lagom nöjd. Bara en recension kvar. damn. Annars har det varit en riktigt skön dag. Massa bra musik. Mest NOFX men också rancid och José. OCH the white stripes. hade massa att skriva men kommer inte på något nu. Iställer kan ni spana in min lunch.


1. tag lite smått och gott. Soyafärs, tacotillbehör + ost. (nej, det är inte normalt till tacos)

2. slägn på alltihop på ett tacobröd, snåla INTE med vitlökssalsan den bygger upp hela grejen.

3. är inte säker på om det är synd eller smart att ha aioli med tacogrejor. den har liksom funkat till 99% av alla annan mat på denna jord så jag hoppades på det bästa.

4. vik ihop skiten

5. inse att den int vill vara en rulle och ta ett snöre för att hålla ihop. Funderade först på maskeringstejp men funderade lite på smältpunkten och tog snöre iställer. Sen är det dags för OOOOOOSSSSSTTTTT!!!! snåla så liet som möjligt, min ost tog slut :(

6. kör på lagom värme i ugnen en liten sund och sen kan du njuta. Helvetesjävlar vad god den var. Som jag sa, salsan är nyckeln. (glöm inte att ta bort snöret)


When did punkrock become so safe? vafan snacakr jag om...

hola.

Igår när jag köpte cykeln började försäljaren babla på som fan när han såg min mail. Han hade tydligen sett Rancid live för tp 10 år sedan. Jag väntade på mitt kvitto och han stod där och drömde sig bort och snackade nostalgi, i stil med woodstock-mannen på bussen. Han är trevlig hur som helst. Och så har han ekologiska skor. tror dom är det iaf, typ hampa.

Cyklade till pligget medåkan och h´gustav och jag han faktsitk med! Cykeln är ett underverk. labb och sen kemi och sen lunch. Käkade nån slags fajita gjord av quorn och bröd. Sen var jag smart nog att ha ris i min taco. Dålig idé. Käkade upp hela skiten ändå. FÖresten älskar jag saften i skolan, Apelsin/passionsfrukt, verkleigen värd att dö för. Dricket seriöst 3 glas till lunch. SÅ GOD!!!!!!!!!

Sen var det exkursion som gällde. Det betyder att vi cyklar 2 km och kolalr blommor. Tro det eller ej men det är sjukt kul att glo blommor! Bli inte förv¨nade om ni ser mig om 30 år sitta på alvaret och glo småkryp och andra grejer. Det är lite spännande.
Stack till stan sen med massa. trevligt. Köpte faktaiskt ett klädesplagg och det var faktistk en kofta. Håkan stod med den i provrummet, sen tog jag den och köpte. Impuls är skiten. har aldrig ägt en kofta innan... Jag vänjer mig nog, hur hemskt kan det vara?

Sen kom regnet. Blev dyngsur på vägen hem. skitsamma, för jag är fresh och har duschat. Sen blir det poker där jag ska ge bort pengar till mina vänner. is nais.

image44
Who are you to tell me how to live my life?
You think I sell my body, I merely sell my time.
I ain't no Cinderella, I ain't waitin' for no prince to save me
In fact until just now I was doin' just fine.

And the boy, what about the boy?!

hejhopp

plugget var soft och det blev mest youtube. Matten flöt också på bra och jag kan faktistk matte B mer än vad jag trodde. dock är slarvfelen min största fiende och smyger sig på hela tiden. Måste börja tänka... På biologion glodde vi blommor och det är trevligt. Imorgon ska vi ut i skogen och leta blommor, mysigt som fan.  På filmkunskapen glodde vi The Last king of Scotland den där om Idi Amin, diktatorn i Uganda. Den är bra som fan. inte som fan, men ganska bra. Dom hänger upp honom sen. Känns ganska läskigt att jag inet blev så chockad. Har glott för mycket bilder på suspensions. Fett äckligt. fattar inte grejen...

Eftersom Lukas är världens största pussy så fick jag följa med honom och köpa tågbiljett. Nu är det kirrat och klart, Lukas Gabrielsson kommer at bege sig till Siesta 2008. Chanserna fanns men oddsen var små. trots Alla motgångar blev han tillslut talad till rätta och har en fet millencolin spelning att se fram emot. Yeah.

Se nåkte jag och köpte cykel. fatta va sportig jag känner mig, nästan som hurt-håkan. haN ÄR hurtig som fan. ska cykla med dom till plugget i morgon, fatta pressen.
Jag har galet mycket att göra, plugg alltså. Skulle kunna göra fet lista men jag orkar inte, det är massa. Och konstigt nog så besvärar det inte mig så mycket som det borde göra... Somman peppar.


cykel


What if I'd throw my heart in a cage
And
send it back home* to your address
Will I earn mpre time to earn more money




I wanna look like a tiger.

tjosan...

Fett trött imorse. Duschen var som uppåttjack. Det behövdes som fan alltså, sen körde jag bil till skolan. Det gick bra men pappa säger att jag är elak mot koplingen och inte borde ta kurvorna i 3:an. Han kan ta sig.... nej, han är mys-snel.  Skoan ska vi inte tala om, det var exakt som vanligt. Hade 2 stycken Deja vú upplevelser. Helt fuckat. men nej, det förklarar inte guds existens.

Tilbringade mig lunch med lukas och tjatade konstant i 42 minuter. Nu har han biljett till siesta. Kom ihåg barn, om du inte kan få något, att tjata är ÄNDA utvägen. Hårt arbete har aldrigoch kommer aldrig att löna sig.
Sen tog jag longboarden hem. Det är mysigt och olof guidade mig en bit. tror han blev lite faschinerad. Sen har jag slappat och pluggat.

SoKo. Läste myspace bloggen.
hon länkar till John Lennon - Give Peace A Chance. Fatta vad hennes rankning sköt i höjden. Hennes avslutande ord var typ; be good, eat vegan. Så skön. GAH.

image42

tuff? yeah.

btw så är ett av rassles bansläpp fett bra. (Y)

...in the back of your mother's car.

jta.

sitter och skriver på min Film review om filmen Memoirs of a Geisha. Engelska så det är bara en sida, det är gött. Började morgonen med att vakna, inte så trevligt. Sen åkte jag bil, det är trevligt eftersom man slipper trängas med alla tisdags-svettiga pendlare på bussen. Att ta den naturella vägen skulle ju också funka men det var kall.t
Nationellt matteprov A. Det gick helt okej tror jag. Av erfarenhet betyder det, rätt tänkt med tusen slarvfel och fällor som jag har gått på stenhårt. Nu är det iaf inte upp till mig länge, jag är hjälplös och det känns fantastiskt. Sen löpte skolan på som vanligt, efter lunch på SO:n fick jag och gustav galet godisbegär. Efter några minuters klagande hade vi skramlat ihop 4 st 50-örongar och sprang så fort vi kunde mot cafeterian. Banankolor is the shit. Föresten så är det knäppt för dom heter banana-skids. Inget säger att dom heter banankolor utom alla. HUrsomhelst så åt Kostaki sin hel. Det var ganka koolt.

Se nar det gympa. not. Jag rörde på mig ändå och tog Longboarden hem, 6 Km på 26 minuter, inte illa pinkat av en vekling som jag , aight? Stolt som fan men nu är min högra vad ur funktion.

BEfoinner mig hos far och vi har käkat pizza. det gillas som fan.

Pepp på siesta, helt sinnessjukt. Bara 18 dagar kvar. MILLENCOLIN. men just nu lyssnar jag på SoKo. Hon är sjukt kool.

image41
I know that I shouldn't think about you, but I do.

what's cooler than being cool? Ice-cold! alrightalrightalrightalrightalrightalrightalrightalrightalright

JObb, gif epics. hoppas på plantagen annars blir det väl till att sälja Lidlglass från kylväskor på avlägsna badstränder.

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

man får inget studiebidrag varken juli eller augusti. där sprack min budget. H-E-LV-E-T-E   :(

My wet dreams

tjenare.

Skolan var som vanligt sjukt seg. Kemin på morgonen är = DÖD. Har verkliegn inget mer att säga om skolan. Det händer ingenting. Var otroligt trött efter helgens strapatser, elelr är fortfarnde.
på lunchen stack jag och gustac och hkiss och glodde cyklar. Jag ska köpa. Behöver någto riktigt som inte transporterar mig fram i 7 km/h. Det blir nog denna, kommer se fett spänstig ut.

fast den är lite röd där det är vitt. yep. Sen skulle jag träffa anton och albin i stan men dom var slöa och det var suoerkallt så jag tog bussen hem. Tänkte ju ta longboarden, men det var för jobbigt. motvind är INTE skiten. Gick och la mig när jag kom hem, et gör jag aldrig annars. Sjukt skönt. Sov typ 1,5 timmar tills mamma kom in och var förvånad över att jag var hemma, max säger inte så mycket eller så har han bara noll koll.

Soko är mycket bra. Och ganska snygg.... Men musiken är koolast! och texterna... här följer en länk till en video. Alla borde kolla, texten är skitbra.

I see you in my wet dream
You are just like a porn star
And I suck your cock like a whore

http://youtube.com/watch?v=gOPVRJB1-9c

adjö skepparn

Hej din gamle kuk.

tja. Trevlig fredagskväll, först parken sen phil. Vi åkte massa longboard och det var fett mysigt. Det är alltid så speciellt hos Phil. Som en lite bubbla. man går in, och 7 timmar senare går man ut och undrar vad fan som hände.
 Hursomhelst var det trevligt. Konstigt att jag,kajsa och anton bara hänger med gamla personer. Vi är nog bara otroligt mogna och intelligenta av oss.

Beautiful-people's-club fick tillökning på sådär 4 nya medlemmar. Kommer inte ihåg namnet på någon av er men välkommna. Tvivlar på att de läser min blogg så jag borde tala om dom som "dem".

 Sen vaknade jag upp på kajsas farfar's sovplats med anton brevid mig som andades tugnt och maskulint på mig. Kajsa hade varit pigg och glott tv 2 timmar. Sic. Sen åkte jag, morsan, max och tilde till öland och slappade på haga park hela dagen. UNDERBART.

kom hem och blev longboard-pepp (thnx 2 anton) såp jag drog med mig max och vi crusade runt funkabo och sen ängöleden tbx. Otroligt trevligt. Sen duschade jag och den gjorde ont. hade tydligen bränt mig. Ganska rejält. Nu är jag baotaröd på framsidan och precis lika likblek som innan på sidorna och ryggen. Tillochmed fötterna gör ont.

nu orkar jag inte skriva med. dagen har varit mycket bra och locket har INTE varit på. Det gillar jag starkt.
mat
image39

Every morning a new suprise

don't know who I am before I roll the dice, the option is the only thing that I decide.
 
bra låt.

tänkte blogga igårkväll men jag orkade inte, det hände inte så mycket, uffe lagade smaskig mat och sen flög han till sthlm. Borta typ 2 veckor nu... 3 veckor! lite tråkigt, seattle och New York ska han till och jobba. LYCKOST. Äh, jag skulle ända inte hinna med allt fucknig skolarbete. Sen träffade jag Ola också, han kommenterade mina piercingar ännu en gång. Trevlig grabb.
    Det är helt underbart med detta väder! Herrejävlar vad jag älskar det! Det är lite klurigt, för 6 dagar sedan kunde man se människor med dunjacka på stan och nu har häften av sveriges befolkning badbyxor och flip-flop. Förändringen går snabbt. Men det bästa är ändå att alla träden är gröna. Älskar't. Förutom att det finns pollen i träd,d et är ju inte så jävla skönt... Känns som att alla är lite pollenallergiska.

Ska till plugget snart, 2 lektioner ( får se om det blir 1) sen blir det till att chilla med Kungen. Tror pizza är förbestämmt och sen blire det nog lite fest.

Imagination is the only brake

That means your dad didn't pay attention to you while you were growing up.

Omelett :) den var god.

image38

We all know George Bush is an imbecile, he loves dick but he hates homosexuals

tja.

idag var det ängörundan som gäldle och jag sprang på 9,54 s. (2400 m) måste säga att jag är fett nöjd, höll på att dö 50 meter före mål. gustav skulle glo kläder men det sket sig så vi stack och köpte glass. Mcflurry för 10:- är grejen. Sen blev jag hungrig som fan och tvingade håkan och gustav att köpa pommes på centralgrillen. Det var gott  och allmänt trevligt. På vägen påmindre mamma om att vi skulle käka Mcdonalds idag. Några pomems var på väg ut genom öronen men jag klarade mig. Man tackar ALDRIG nej till Mcdonald's. faktiskt.  Fick passa tilde en stund också. För första gången på länge var det faktiskt trevligt, hon var inte asjobbig idag.
Sen kom Ola och utmandade mig på kickboard-race, 3 varv runt gården. Han är typ 6 bast och jag täntke att jag skulle få ta det lugnt med killen. Ojoj vilket misstag. Efter 5 meter insåg jag att jag skulle få kämpa som fan för att inte göra mig till åtlöje. Han vann emd sådär 7 meter. Han var grymt skillad måste jag säga. Han kommenterar min piercing varje gång han ser mig, men det är okej.

Siesta!  det vore najs. Millencolin är skiten, men ikväll lyssnar jag NOFX. senaste liveskivan är underbar, mellansnack är fett mysigt. Analyyyyyy

image37


I've got an AAA-chip everybody!!!!
How long have you been sober?
.....eeeeeeeeh. that's an weird question.

Only of you

Mat är bäst och jag orkar inte skriva om något väsentligt. Idag har jag druckit ca 8,5 dl pucko. Det är gott. Oboy är najs, men puck är riktigt jävla massivt. Ouff. Sen två ostmackor också. Håller ju lite grann på det här veggo-köret så skinka är ett minne blott. Jacke berättade att pizzaskinka inte alls är skinka utan grisens kinder, funny fact huh? Det är tydligen det finaste köttet. Imorgon bär det av till skolan igen och peppen är inte på topp. PEPP på att gå på siesta på lördagen. M-I-L-L-E-N-C-O-L-I-N
image35

du blir vad du äter

The story of my life

Det kanske borde bli en matblogg? Inte för att jag lagar mat men jag kan i hennes ovisshet bedömma mammas mat på internet. Får se, nu ska jag sova. Favorit i repris.
image34

Not 2 bad

image32

Kaek

image31


oh, galet gott.
Underst är det vanlig sallad, sen en "bädd" med hemmagjord färsk pasat och sen en ostgratinerad laxbit med pinjenötter och annat. Är mätt som fan. Nu väntar en "maffig" efterrätt och jag är lite rädd för att sprängas.

Sen ska jag glo Michael Clayton med la familia.

bye

Another fairytale

TJA!

kom hem från stan nyss där jag mötte uffe och tilde oms handlade. Stackars uffe. Tilde är galen 4 reel. Glass fixade problemet och vi kom ju trots allt hem. Innan dess har jag spenderat natten ute i skogen med Anton och Kajsa. Vi glodde film och tänkte fiax hål lite här och var men det sket sig. Kanske tur det.... Glodde Surfs up, hade hört massa skit om den men det var faktiskt najs! Helt sjukt vad ett gäng aminerade pingviner kan inspirera. Efter flera mycket underhållande och sega timmar och klockan hade slagit halv 3 började vi titta på Kill Bill vol.2. Den är okej, men ettan är MYCKET bättre. Det är faktiskt våldet som gör det.... våld<3

Sova gick ju sådär och sen vaknar man vid 8 och är galet pigg. Det blev till att glo x antal sidor Lolcatz. Det där har påverkat mig som fan, innan gillade jag inte katter så värst mycket men dom är ju sjukt balla. Loldogs är inte alls lika hett. Anton den latmasken sov fortfarande. Sen kastade vi lite grejor på honom så att han vaknade. Frukosten var grymmt efterlängtad. Därefter cyklade vi till Rockneby och det var kallt och regnade och det var långt men jag köpte trocadero och blev glad. LÅTEN ÄR REPLAY btw, att man kunde undgå det.

DAgen innan var jag i vimmerby hos uffes päron och tog det piano. Det mesta vi gjorde var att fiska, och det är alltid trevligt. Jag var den enda som inte fick napp, mindre kul. Får väl se det från det ljusa sidan som man brukar säga.

Besökarstatisktiken på våra bloggar är oacceptabelt låg konstaterade vi igårkväll/imorse och därför täntke jag promota Kajsa och Anton lite, läs deras bloggar för att..... just det.
http://kajso.blogg.se
http://tjugiofyra.blogg.se
trodde jag kunde göar koola länkar men det kunde jag inte. Hoppas att Ctrl-C Ctrl-V inte hindrar er.

Ska sluta blogga om min dag som ingen ger ett knull om (gives a fuck about) egentligen. Kanske borde ägna mig åt något mer konstruktivt? Filosofi, min otroliga musiksmak, sevärda filmer, måste-spela-spel eller varför inte rent utsagt existensiella frågor?

nja, gah.
                                      


Supersnyggt armband som jag fick av kajsa. Älskar sånna.
Hela fiskearmen, alla med sin egna pose, eller [ på-sé] som mamma uttryckte det.

Kthnxbye

RSS 2.0