Copycat


hej din hora nu går vi.

är jag borta nu. DET NI! Gotland ffs. Det blir nog bra. Har börjar säga så... det är navids fel. Smittat mig med hans satanistiska uttryck. Får väl leka vampyr och ställa allt till rätta. höhöhöhöhöh. humor eller vad? knappt. Sitter vid datorn igen, va hos gustav och glodde på Little Britain som är världens bästa humorserie. Käkade en halv påse chips och mådde illa. Gustav är rolig. Vi gickc ner till vattnet och filosoferade samt analyserade varandras liv lite grann.

JAg är fett trött och lite rädd för imorgon men det blir nog bra. HAr inte packat ännu btw.  ska inte göar det nu heller. imorgon är nyckelordet.

Det här ledde ju inte till något vettigt. Hejdå, nästa update blir typ 4 augusti. bye.

Sådär som det är.

tjenaaaaaaaaaaaaa.

vaknade 10 och var ASTRÖTT. Krejsi. Hasade mig upp och hakade på morsan, maxo ch tilde till öland. Det blev lite trevligt slapp på stranden. Öland är bannemig fint, får se om gotland överträffar... Tveksamt. Efter typ trekvart började det ösregna så vi flydde fältet och fikade i bilen.  Har bara slöat hemma sen. Tänkte ju packa.... DEt har jag inte gjort. Det får jag göra imorgon... Innan mihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
okej, nu överdrev jag lite. Men det är lite fnissigt. Den som dör väntar får se.

Har kollat Kung Fu Panda. Bra film.  Lite förutsägbar och det är helt orealistiskt hu Po kan lära sig alla skillz bara sådär.... Grejen är ju att han ska tro på sig själv, men det blir ändå lite fel. Se den, mys.

Snart drar jag till gustav. "vi kan göra nåt som innebär att vi sitter stilla va?"  :)

Feber Indeed

bacill lalalalalalal(8) asbra låt. Har haft den i huvudet typ i 3 dagar. Jobbet gör grejer med skallen ska jag säga... MEn det vad harit schyst att jobba. Typ jag, kajsa och 2 pers till en dag. Ganska skönt utan så mycket folk. Slapp också att plocka ogräs utan vi fick göra blandat. SOFT. Vet inte ritkigt hur mycket cash jag har tjänat men jag orkar inte räkna, det blir nog bra, blir nog bra blir nog bra blir nog bra.
Igår var det parken med kajsa, johanna och paulina. ganska trevligt men lite segt, stack till dinas fest där det var betydligt mer livat. Kul att träffa allt gammalt folk, saknar dom lite. Efterfest hos kostaki men hans syrra var visst hemma så det blev chill en kvart innan vi begav oss hem till kajsas piso. Glodde 2 avsnitt jackass men sen blev det alltför mycket trötthet och sovdax var ett faktum. Sov ganska länge, "Kajsa, du skulle inte med bussen vid 1 va?" "Öh, vad är klockan!?" "kolla själv...."
Måste ge cred till kajsa, hon skulle åkt hem vid 1 med bussen med det slutade med att hon missade 3 bussar och blev hämtad av sin mama vid 20 i 10. Tidsoptimist, javisst. Åkte till stan och handlade presenter, det tog tid med blev bra till slut. käkade den gudomliga glassen på donken. Yeah.

Mat är passion och kvällsmaten belv en halv billie's + 5 sesam nuggets. Det v ar faktistk jävligt gott. dagen har varit konstig. Vaknade liksom runt 1, gick upp 2. dagen har bara flugit iväg. Skönt med sommarlov alltså. Locket har varit på hela jävla dagen. Konstigt eftersom jag inte drack något. Runt 5 var jag så nära på att somna så att det var leskitt. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. hejdå.

Kneppt skalle.

Feber

Satt en stund ute i dom nya assköna solstolarna och lyssnade på mespop. Håkan hellström och markus lugna. Det är det som funkar nu liksom. Ganska trevligt. Morsan kom ut och undrade om det var något, om jag var ledsen. Kneppis, jag är inte ledsen. harmonisk kanske? Tog en promenix med morsan också och vi diskuterade veggo-grejen. Lite givande.  Tankar rassle-torrent. Kom på att det är hög tid att börja peppa!!! typ 2 veckor kvar, underbart. Imorgon ska jag till doktorn och sen till jobbet. Hard workwork... som vanligt. Halvsegt men pengar är bra och jag har schysst sällskap. Nu lyssnar jag på babian och det är bra skit.

Jag hatar att vara 17 år och hopplöst desperat, jag skjuter mig i huvudet om jag inte får en kyss snart

För jävla bra. God Natt.

Carpe Diem

Höhöhö, har haft låten på huvudet hela natten. "Seize the day" lalalalala. Hoffmaestro heter bandet. BRA spelning. Tyvärr tog pissnödigheten och jag fick sticka en stund, när jag kom tillbaka var det avkter överallt, golvet skulle inte palla fler pers. Men det var lugnt, party som fan. KOm på att dom också spelar på Rassle. Yay,

Vi vara alltså på Öland Roots, familjen. Allt har varit jääääääääävligt trevligt och DILL PÅ CHILLIN. bra uttryck. Roots var en fett trevlig festival. Lagom stor, mysig musik, otroligt bra läge och schysst folk. Och visst , det var väl massa knark men det var ändå schysst stämmnig och folk var snälla. Navid var jääävligt bra. Jag gnällde lite på låtlistan som var av de tråkigare slaget, men det var fortfarande JÄVLIGt bra. Skitbra spelning. "Händerna i vädret skriker Fuck the system" "FUCK THE SYSTEM" stämning...

Har jobbat för mn biljett. Det var bara slappt och kul, så värt det. Mitt och kajsas slagsmål har även börjat spåra ur lite... Säger inte vem som gjorde vad eller så men det är ju bäst att ha en tröja med lite längre ärmar på sig. För allmänhetens skull.

Blev lite opepp på att skriva mer nu...  Är annars jävligt pepp på livet! Lite ironiskt att jag uppmanar till att fånga dagen men själv sitter och skriver ner min verklghet på datorn och blottar för världen. Är väl lite för klen för att leva som jag lär. hej!



Complete me, mistreat me...

Nej Navid.

holahola,

Jag är cp-trött. Inte kul. Fick det hedersfyllda uppdraget att söva tilde. Somnade lite jag också, döskönt. Som sagt, man får väl skylla sig själv... Jag lyssnar på markus. Det är bra skit. Faktiskt. Känner mig mjuk i skallen, lite borta. Men jag mår bra. Tänker packa ill roooooots snart. Vet inet vad jag ska ha med mig, mycket ombyte. Regn har visst utlovats. Tar nog med plastpåsar till fötterna, har en teori som ska testas i praktiken. hmmmmmmm.

Ett rationellt beslut nån gång innan jul.

tjaaaaa. kom hem nyss. Vart hos kajsa. Vi kollade på en dokumentär, åt godis och slogs. Tr3vligt. nu ska jag nog sova. är trött som fan. Jobb imorgon också. Y-a-y. men det är okej. puss

Fast jag blundar kan jag inte sluta se.

tja. inte pepp på blogg. alls. Lite kan jag skrapa ihop ändå. Åkte till IKEA tidigtm ed uffe och köpte hyllor. MItt rum har varit jobbigt meda alla grejor utan plats. Nu har jag jättemycket plats och det känns tomt i bokhyllan.
har vigt hela eftermiddagen till att bygga ihop skiten. ganska lätt, ikea har ju tekniken. Platta paket<3

Markuks Krunegård gör okej musik. Jag har sålt min själ till djävulen. ta't lugnt. jag metaforiserar bara. Konstigt, det låter som det alltid har gjort när jag har tvingat mig igenom en låt som kajsa skickat och som jag sedan fått ligga i min mottagna filer och ruttna. Eller när jag har hört en låt på radio, "ibland gör man rätt blablabla" SLUTA GNÄLL FÖR FAN! vet inte, plötsligt låter det lite mer vettigt. det känns bra. Gotland är ju TYP spikat eller vad man säger. Längtar redan lite, det kommer nog bli najs. och roots. inte på reggae-humör just nu. Det kommer nog. Annars blir det chill hur som helst. Erica ska med också och hennes namn stavas juh P-A-R-T-E-Y.

Imorgon är det jobb, men det är okej för vi får skjuts ut och jag har en hel påse djungelvrål som jag cyklade till konsum i regnet för som ligger och väntar i skafferiet. Ska nog sätta en klämma på påsen...

Una lista por favor

10 favoriter
Dialekt: Norrlänska är fiint. Men jag tröttnar. Rikssvenska är också trevlig. Eller NEJ, den där koola dialekten som låter så avslappnad som jag aldrig kommer ihåg hur det låter eller var den talas.
Tecknade figur: White Ninja
Sport: ingen. Eller, tror snowboard klassas som sport. Det får det bli.
Komiker: Betnér är schysst, är också obotligt Jim carrey-fan. Little-brittain-grabbarna äger.
Veckodag: Lördag.
Glassmak: Bohemian Rasberry eller Chocolate chip brownie
Soloartist: Nikola Sarcevic
9 för tillfället
Humör: Lite uttråkad.
Tanke: tänker på vad jag tänker på. Det blir lite som när man filmar en tv med en inkopplad filmkamera. koooola effekter.
Kläder: Sunktröja ä
Bakgrund: Super Mushroom, den nya fina.
Känsla: hopp eller nåt flummigt.
Tid: 23:24
Bästa sak: Navid och gudarna
Irritationsobjekt: Morsan som inte kan sova och vill snacka om ett bra förhållnigssätt till alkohol.
8 första
Bästa vän: Nån tysk grabb. Vad tusan hette han....
Husdjur: snel undulat, August.
Kyss: hmmmmmm
Piercing:  septum.
Förälskelse: Vad fan räknas??? Det var nog i 2:an. Säger inte i vem för det blir bara pinsamt. jag är pussy
CD-skiva: Smurfhits 4
Bil: en grön minicooper.
Ord: mama i guess
7 senaste
Telefonsamtal: Till MOrsan: TILDE ÄR GALEN; KOM TILL BILEN!!!!
Mat: Soyakorv med potatis-sallad och sen choklad-mos.
Dryck: Nåt bål.
Biltur: Hem från släkten
Tv-program: Mythbusters (hos anton)
Spelad låt: av mig eller windows media player? Hennes hemlighet.
Köpta klädesplagg: Shorts för fucking 650:- jag är en sådan komsument-hora.
6 har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner: nope, har nog aldrig dejtat någon. eller jo. Det var skummt.
Brutit mot lagen: si
Blivit arresterad: never, polisen är på min sida.
Badat naken: of course.
Varit med på TV: japp! praoade på svt och fick synas massa. akittöntigt.
Varit med i tidningen: tror det...
5 nej tack
Skolämne: Sämhälle. blä. faktiskt.
Mat: Ser inte längre kött som mat. (----> :O <-----) men jag gillar inte gröt.
Musik: techno går helt kalrt bort, förutom sånt där mys som familjen, 99% av all hiphop är också bajs.
Dryck: svagdricka.
Djur: katter utan hår och knott.
4 saker
Du gjorde igår kväll: sov till en japansk film.
Du kan höra just nu: Musik och regn.
Du inte kan leva utan: luft och vatten.
Du gör när du har tråkigt: skatar, segar vid datorn och får ännu tråkigare.
3 personer
Du kan berätta allt för: Tror inte jag kan berätta allt för någon. Några vet nog lite var.
Du tycker om: 3 är för lite. Gillar dom flesta :)
Du inte gillar: bush (rebel-faktorn höjdes) Pat robertson. äh, jag vet inte.
2 val
Coca Cola eller Fanta: SVÅRT! Cola innehåller mer lyckomedel så jag kör på cola.
Hund eller katt: hund 4 sho.
1 önskan
sluta bry mig om bagateller. Eller det kanske är det som gör mitt liv till vad det är.. jag önskar mig nog inget. Jo, kärlek över hela världen. Det låter finfint.

Jag är

sunkig. Eller inte jag kanske, min t-shirt. Vill inte ha den mer :( Den känns slapp, inte den där stadgan som en t-shirt ska ha, lite unket lutar den också. OCh det är vitlökssås på magen. Var såååååååååå nära på att förlora förut bara för att jag inte orkade. Har kommit på bättre tankar nu och bestämmt siktat in mig på vinst.

Idag hoppade Mats fallskärm på öland. Det är min mosters man, min kusins pappa eller min morsas svåger. Ni fattar grejen. Klurade på sånna där förut. hmmm.
nöjd

landaaaaaaaaaar. Jag vill också hoppa. dyrt :(

tilde är ganska rolig. gillar henne emellanåt.

Uppsnärjd i det blå

Veckan har varit bra, indeed. Det känns sommar nu. fast det är jobb på måndag.... tro det eller ej, men det är typ dill. Orkar inte bry mig om det jobbiga, sol = klad. Och pengar förståss, det håller motivationen uppe.


Det här är något jag älskar mest av allt. Gå hem sent en sommarnatt. Klockan var väl runt 02:21. Solen är liksom påväg upp, så fantastiskt. Lyssnade på Håkan Hellström hela vägen, det är häftigt. Vet itne vad jag tycker om håkan, personen. Men göteborgs-skivan är helt briljant. Tänker mycket när jag har mina nattpromenixer. Man får lite perspektiv, jag gillar det.

Igår chilalde jag och anton i stan. Det var finfint. :)


RSS 2.0